Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά στους ''8'' του Κυπέλλου

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζει την Τετάρτη στις 19:00 την Κηφισιά στο Ζηρίνειο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ. Κουτσούλας και Κυριοπούλου.


Η αποστολή της ομάδας της Αλεξανδρούπολης ταξίδεψε στην Αθήνα χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, καθώς ο Σάκης Μουστακίδης δεν υπολογίζεται μόνο στον εδώ και καιρό τραυματία Ανέστη Δαλακούρα. Ο προπονητής του Εθνικού δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση: <<Για τον Εθνικό σίγουρα αποτελεί στόχο η πρόκριση του στο Final 4 του Κυπέλλου, κάτι που δεν έχουμε πετύχει στο παρελθόν και θα προσπαθήσουμε για να τα καταφέρουμε αν και η αποστολή μας αύριο είναι αρκετά δύσκολη. Παίζουμε στην έδρα μιας πολύ καλής ομάδας που έχει κι αυτή φιλοδοξίες, αλλά όπως έχουμε αποδείξει χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο. Δεν έχει καμία σχέση το ματς Κυπέλλου με αυτό του πρωταθλήματος που ακολουθεί και το μυαλό μας είναι μόνο στον αυριανό αγώνα>>.

Ο προπονητής της Κηφισιάς υπολογίζει κανονικά στον Ζόραν Γιοβάνοβιτς (δεν είχε αγωνιστεί στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ). Ο Αρσενιάδης δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: <<Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε ιδιαίτερα στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, έχει έμπειρους αθλητές και έχει υψηλές βλέψεις. Όλα αυτά συνηγορούν ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι, αφού το κίνητρο της πρόκρισης στο Final 4 του Κυπέλλου είναι πολύ μεγάλο. Το ότι θα παίξουμε ξανά την Κυριακή για το πρωτάθλημα δεν σημαίνει κάτι καθώς το ενδιαφέρον και των δύο ομάδων είναι στραμμένο μόνο στον αυριανό αγώνα>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου