Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Aνακοίνωση του Α.Ο. Δορίσκου

Με επιστολή, η οποία δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook, ο Aθλητικός Όμιλος Δορίσκου αναφέρεται στη σαββατιάτικη αναμέτρηση με την ΠΑΕ Νίψας στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.



Συγκεκριμένα, η επιστολή του Α.Ο. Δορίσκου αναφέρει:

<<Επιστολή προς ΠΑΕ ΝΙΨΑ

Aγαπητέ πρόεδρε, χρόνια τώρα τους μεταξύ μας αγώνες μάθαμε να τους παίζουμε μέσα στο γήπεδο. Σε αντίθεση με το προχθεσινό ματς, το οποίο από τη μεριά σας το τελειώσατε μετά από δύο ώρες της κανονικής λήξης και για να είμαστε δίκαιοι, μετρημένοι ποδοσφαιριστές και παράγοντες της Νίψας χάσανε τον ποδοσφαιρικό τους πολιτισμό και την έννοια της φιλοξενίας. Μη δεχόμενοι το τελικό αποτέλεσμα, το οποία αδικεί κατάφωρα την ομάδα του Δορίσκου σύμφωνα με την εικόνα που παρουσιάσανε τα παλικάρια μας εντός του αγωνιστικού χώρου.

Θα θέλαμε να γράψουμε πολλά περισσότερα, αλλά σεβόμενοι την ιστορία των δύο ομάδων και αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας δεν θα θέλαμε να δημιουργηθεί μεγαλύτερη ένταση μεταξύ των συλλόγων μας. Σας παρακαλούμε να θυμηθείτε το μεταξύ μας αγώνα μέσα στο Δορίσκο. Όσον αφορά τους διαιτητές, δεν ήταν οι πρωταγωνιστές, αυτό το ρόλο τον είχαν και θα τον έχουν οι ποδοσφαιριστές μέσα στο γήπεδο.

Με τιμή και από καρδιάς Α.Ο. Δορίσκου>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου