Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Προκρίθηκαν στη δεύτερη φάση οι έφηβοι πολίστες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Στην πρώτη τους συμμετοχή σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι έφηβοι πολίστες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης κατάφεραν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.



Συγκεκριμένα, η ομάδα της Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στον πρώτο όμιλο της Θεσσαλονίκης και αντιμετώπισε σε αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, τον Φοίβο, το Μακεδονικό, το Απόλλο και τη Χ.Α.Ν.Θ.


Στο δεύτερο αγώνα τους στον όμιλο οι έφηβοι πολίστες του Εθνικού αντιμετώπισαν τη ΧΑΝΘ και επικράτησαν με 10-3 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στη δεύτερη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, η οποία θα διεξαχθεί το τριήμερο 15-17 Απριλίου.

Η σύνθεση της ομάδας: Δημήτριος Τσακίρης, Γεώργιος Ελευθεριάδης, Ιωάννης Κουρουμιχάκης, Παναγιώτης Θωμαϊδης, Αθανάσιος Μερικίδης, Παύλος Παπαδόπουλος, Βασίλειος Δαναδάκης, Βασίλειος Φούσκας, Κωνσταντίνος Κοκκίνης, Παναγιώτης Αθανασούδης, Ελευθέριος Γιάκατης, Χρήστος Νυφούδης, Κωνσταντίνος Πυργάκης, Νικόλαος Παναγιώτου και Ηλίας Βαρελάς. Προπονητής της ομάδας είναι ο Ιωάννης Πατσίδης και έφορος ο Αυγέρης Μεσινέζης.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου