Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Xάλκινο μετάλλιο για τη Μούρου στο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν.Θ.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 21 αθλητές και αθλήτριες στο 10ο αναπτυξιακό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το οποίο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο αθλητικό κέντρο της Χ.Α.Ν.Θ. στη Θεσσαλονίκη.


Η Παναγιώτα Μούρου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία Νέων Γυναικών. Ο Μανώλης Ζειμπέκης έχασε το μετάλλιο στις λεπτομέρειες στην κατηγορία Μίνι Παμπαίδων και τερμάτισε έκτος στον αγώνα κατάταξης. Στην ίδια κατηγορία πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση ο Μάριος Δελάκης, ο Σωτήρης Σωτηρόπουλος, ο Δημήτριος Μπατζή και ο Φίλιππος Παπαχρήστου. Στις Παγκορασίδες η Κομνηνή Τρύπη κατέλαβε την ενδέκατη θέση. Στους Παμπαίδες ο Μύρος κατετάγη πέμπτος, ενώ οι δύο αριστερόχειρες του Εθνικού, ο Κίμωνας Μήτκας και ο Γρηγόρης Καραγιάννης έκαναν σημαντικές νίκες και πήραν βαθμούς για τα επόμενα τουρνουά. Στην ίδια κατηγορία αγωνίστηκαν και ο Θοδωρής Σωτηράκης, ο Πρόδρομος Γκογκάκης και ο Βαγγέλης Μπαλούτας.


Στους Παίδες ο Γιάννης Παπαδόπουλος κατάφερε να μπει στην 16αδα, ενώ ο Αλέξανδρος Μπανταλίδης και ο Ανδρέας Καραφύλλης σημείωσαν αρκετά νικηφόρα παιχνίδια Επίσης, αγωνίστηκαν ο Χρήστος Μπανταλίδης, ο Παναγιώτης Κυραδενίδης και ο Σταύρος Γκιλάκης.

Στις Νεανίδες η Ηρώ Κοζάνη σημείωσε κάποιες νίκες αλλά δεν κατάφερε να μπει στην οκτάδα. Η Μαρία Βλασίδου πραγματοποίησε καλή εμφάνιση και λίγο έλειψε να αλλάξει τα δεδομένα στον όμιλό της.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου