Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

H συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου

Mετά τη λήξη του συναρπαστικού τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, που βρήκε νικητή τον Έβρο Σουφλίου με 3-2 επί της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου, Δημήτρης Χατνάκης, ο προπονητής της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Μιχάλης Φλώρος, ο μέσος του Έβρου Σουφλίου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης και ο επιθετικός της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Θεόδωρος Καβατζικιώτης.


Ο προπονητής του Έβρου Σουφλίου, Δημήτρης Χατνάκης δήλωσε: <<Ήταν ένας τελικός-γιορτή του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε δύο ισάξιες ομάδες. Είδαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος ευχαριστήθηκε γκολ και θέαμα. Πήραμε πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ. Είχαμε την κυριαρχία στο πρώτο ημίχρονο. Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου ανέβηκε ψηλά. Πετύχαμε το δεύτερο γκολ από δύσκολη θέση. Ίσως ξεγελάστηκε ο τερματοφύλακας της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου. Η εμπειρία των ποδοσφαιριστών μου συνέβαλε στο να πετύχουμε τρίτο γκολ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Συγχαρητήρια στην Ένωση Άνθειας Αρίστεινου, η οποία έχει πολύ καλό υλικό και της εύχομαι καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια και στον προπονητή της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Μιχάλη Φλώρο. Του εύχομαι να συνεχίσει με επιτυχίες την προπονητική του καριέρα>>. Σε ερώτηση για τη συνέχεια της ομάδας του Σουφλίου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ανέφερε: <<Δεν είμαι αρμόδιος να απαντήσω. Είμαι προπονητής. Εγώ είπα τη γνώμη μου. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Αυτή η διοίκηση είναι 6-7 χρόνια στην ομάδα και την έχει κρατήσει στην κατηγορία. Ο Έβρος Σουφλίου είναι από τις λίγες ομάδες της περιφέρειας και με 3.500 κατοίκους που έχει καταφέρει κάτι τέτοιο. Η διοίκηση είναι αξιέπαινη και άξια συγχαρητηρίων, έχει ''ιδρώσει'' και ''ματώσει'' για την ομάδα. Σε δύσκολες οικονομικά χρονιές, όπου τα οικονομικά είναι δυσβάσταχτα, επήλθε κορεσμός. Σήμερα (χθες) η ομάδα έχει συμβούλιο, θα δούμε ποιες αποφάσεις θα ληφθούν και το τι μέλλει γενέσθαι>>.


Ο μέσος του Έβρου Σουφλίου, Λεωνίδας Ευφραιμίδης ανέφερε: <<Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου μπήκε καλά στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Στη συνέχεια χαλαρώσαμε και πιστέψαμε ότι το παιχνίδι τελείωσε. Μέτρησε στο τέλος η εμπειρία μας. Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου κάνει πολύ καλή προσπάθεια, είναι πολύ ανταγωνιστική. Όταν μπαίνεις στο γήπεδο και παίζεις σε τελικό, αφήνεις στην άκρη τα προβλήματα. Η Ένωση Άνθειας Αρίστεινου μείωσε, ανέβηκε η ψυχολογία της και πίστεψε ότι θα κερδίσει το παιχνίδι. Καταφέραμε να σκοράρουμε και να πάρουμε το Κύπελλο>>.


Ο προπονητής της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Μιχάλης Φλώρος, δήλωσε: <<Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, με αρκετά γκολ και μεγάλο ενδιαφέρον. Συγχαρητήρια στον Έβρο Σουφλίου. Βρίσκεται σε δύσκολη στιγμή. Ελπίζω το Κύπελλο να δώσει στους ανθρώπους της ομάδας κουράγιο και δύναμη για τη συνέχεια. Στην αρχή είχαμε νευρικότητα, παίζαμε με μία έμπειρη ομάδα. Και στα ενενήντα λεπτά ήμασταν καλύτεροι, πατούσαμε καλύτερα στο γήπεδο. Δεν υπήρχε ιδιαίτερα άγχος στους ποδοσφαιριστές. Θέλαμε πολύ το Κύπελλο και το δείξαμε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ παρότι ήμασταν καλύτεροι. Αντιδράσαμε, δείξαμε ψυχικά αποθέματα και φέραμε το παιχνίδι στα ίσα. Μία ολιγωρία στο τέλος μας στοίχισε. Δεν είμαστε έμπειροι σε τέτοιες καταστάσεις. Κοιτάμε πλέον το ματς του Σαββάτου με τον Α.Ο. Μαΐστρου και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα, που είναι ο δεύτερος στόχος, τον οποίο έχουμε και μας απέμεινε. Θα πρέπει να ''καταπιούμε'' την πίκρα μας και να ανασυγκροτηθούμε για τη συνέχεια>>.  


Ο επιθετικός της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου, Θεόδωρος Καβατζικιώτης ανέφερε: <<Συγχαρητήρια στον Έβρο Σουφλίου για την κατάκτηση του Κυπέλλου και στην ομάδα μου. Ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Δεχτήκαμε γρήγορο γκολ, αντιδράσαμε και ισοφαρίσαμε, αλλά σε μία στημένη φάση φάγαμε το τρίτο γκολ. Μπορούσαμε στη συνέχεια να το γυρίσουμε. Ο Έβρος Σουφλίου ξεκίνησε καλά το παιχνίδι. Μετά δεν είχε πολλές δυνάμεις, ίσως και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα. Ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στήριξε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου