Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

K20 Eθνικού Αλεξανδρούπολης-Α.Ο. Μοναστηρακίου 5-1

Η Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης επικράτησε εντός έδρας με 5-1 του Α.Ο. Μοναστηρακίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου.


Η ομάδα του Γιώργου Σαριανίδη έφτασε τους έντεκα βαθμούς και ανέβηκε στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Φώτη Παπαλεξανδρή έμειναν στους εννιά βαθμούς και είναι στη δέκατη θέση.





Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο πέμπτο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Καρακασίδης επιχείρησε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει στον Αβετίδη και να καταλήγει κόρνερ. Με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου της αναμέτρησης, ο Τζιαμπαζάκης τροφοδότησε τον Καρακασίδη, ο οποίος σούταρε με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Στο 13' ο Γεωργούλας έκανε το σουτ, το οποίο είχε την ίδια κατάληξη. Στο 19ο λεπτό το σουτ του Καρακασίδη δε βρήκε στόχο, ενώ το ίδιο συνέβη και στην προσπάθεια του Γεωργούλα τρία λεπτά αργότερα. Στο 23' ο Καράλης πάσαρε στον Μαυριδάκη, ο οποίος ''έπιασε'' το σουτ με τη μπάλα να καταλήγει ψηλά άουτ. Στο επόμενο λεπτό ο Α.Ο. Μοναστηρακίου άνοιξε το σκορ, με τον Σιπάκη, ο οποίος με σουτ από τη δεξιά πλευρά σημείωσε το πρώτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 37' οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση, όταν ο Αμπράσης εκτέλεσε το φάουλ, με τον Φωτιάδη να μπαίνει στην πορεία της μπάλας και να κάνει το 1-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Καρακασίδης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα λίγο έξω από την εστία του Κεχαγιά. Στο 41' ο Αρβανιτούδης εκτέλεσε το κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, ο Δαστερίδης έκανε την κίνηση στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο 44ο λεπτό η μπάλα κατέληξε άουτ στο σουτ του Μπουρντίν και στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο τερματοφύλακας του Μοναστηρακίου απέκρουσε τη μπάλα με τα πόδια στο σουτ του Δαστερίδη.






Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Εμίν Ογλού μπήκε από τα δεξιά στη μεγάλη περιοχή της Κ20 του Εθνικού και έκανε το σουτ, το οποίο βρήκε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων σε ετοιμότητα. Στο 54' ήταν η σειρά του Κεχαγιά να μπλοκάρει τη μπάλα στο σουτ του Καρακασίδη. Τρία λεπτά αργότερα ο Α.Ο. Μοναστηρακίου απείλησε την εστία των γηπεδούχων με το σουτ του Αλτάκη, το οποίο μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Λαμπίρης. Στο 64' η σέντρα-σουτ του νεοεισελθόντος Διακάκη πέρασε ανεκμετάλλευτη από τους συμπαίκτες του. Δύο λεπτά αργότερα, ο Καρακασίδης πάσαρε στον Δαστερίδη, ο οποίος με πλασέ έκανε το 3-1. Στο 69ο λεπτό ο Α.Ο. Μοναστηρακίου διαμαρτυρήθηκε για υπόδειξη οφσάϊντ στον Εμίν Ογλού, με τον Σιπάκη να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Δύο λεπτά αργότερα, ο Αρβανιτούδης μπήκε από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή των φιλοξενουμένων και πάσαρε στον Δαστερίδη, ο οποίος με πλασέ σημείωσε χατ-τρικ (έφτασε τα επτά τέρματα στο πρωτάθλημα) ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 75' ο Κεχαγιάς έδιωξε τη μπάλα σε κόρνερ στο σουτ του Καρακασίδη. Στο 78ο λεπτό ο Καρακασίδης με όμορφη ατομική προσπάθεια, βγήκε απέναντι από τον Κεχαγιά, έκανε το πλασέ και διαμόρφωσε το τελικό 5-1 σημειώνοντας το τέταρτο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα. Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα δε σημειώθηκε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά από τις δύο εστίες, με το 5-1 να ''σφραγίζει'' τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.





Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Σταφυλάς με βοηθούς τους κ. Πανταζόπουλο και Παπαχρήστου.



Την επόμενη αγωνιστική η Κ20 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΠΑΕ Νίψας, ενώ ο Α.Ο. Μοναστηρακίου θα παίξει στην έδρα της Νίκης Απαλού.


Κ20 Εθνικού Αλεξανδρούπολης: Λαμπίρης, Κουϊνέλης, Τζουμάκας, Σταγκόπουλος, Αρβανιτούδης (80' Χουσμεκερίδης), Τζιαμπαζάκης, Μπουρντίν, Φωτιάδης (76' Λιάσκος), Δαστερίδης (84' Ντόγκας), Καρακασίδης, Αμπράσης


Α.Ο. Μοναστηρακίου: Κεχαγιάς, Εμίν Ογλού, Αλτάκης, Αβετίδης, Γαργαϊτίδης, Κακογλέπης, Μαυριδάκης (46' Κουρτίδης), Σιπάκης, Καράλης, Γεωργούλας, Γουσμεράκης (62' Διακάκης)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου