Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

O A.O. Oρεστιάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας αντιμετωπίζει στις 18:00 το απόγευμα τη Λαμία στο <<Χαλκιοπούλειο>> στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Volleyleague. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Γεωργουλέας και Ονόπας.



Η ομάδα του Πλάμεν Κριστόφ προέρχεται από την πολύτιμη εντός έδρας νίκη επί του Άρη, με την οποία έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την ένατη Παναχαϊκή. Από την πλευρά της, η Λαμία βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με οκτώ βαθμούς και σε απόσταση επτά βαθμών από τον Ηρακλή και τον Άρη, οι οποίοι κοντράρονται σήμερα στη Μίκρα.

Η ομάδα της Ορεστιάδας θέλει τη νίκη προκειμένου να ''κλειδώσει'' τη θέση της στην οκτάδα, ενώ για τους γηπεδούχους είναι ένα ματς-τελικός, που θα κρίνει το μέλλον τους στην κατηγορία.

Ο αθλητής της Λαμίας, Δημήτρης Δημητριάδης δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Πιστεύω ότι το παιχνίδι θα κριθεί στο σερβίς και την υποδοχή. Πρέπει να μπούμε δυνατά γιατί παίζουμε στην έδρα μας και χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης>>. Ο προπονητής της Λαμίας, Πέτιο Ντραγκίεφ ανέφερε: <<Πρέπει να μπούμε από το ξεκίνημα του παιχνιδιού δυνατά και να παλέψουμε σε ολόκληρο τον αγώνα για να πάρουμε ''καθαρό'' τρίποντο. Πρέπει να νικήσουμε την Ορεστιάδα γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς>>.

Ο τεχνικός της Ορεστιάδας, Πλάμεν Κριστόφ είπε: <<Μας περιμένει δύσκολος αγώνας. Η Λαμία από τότε που ανέλαβε ο Ντραγκίεφ αξιοποιεί τις δυνάμεις της και θα είναι πολύ δύσκολη η προσπάθειά μας. Ξέρουμε πως η Λαμία παίζει το μέλλον της στην κατηγορία αλλά και εμείς θέλουμε να τελειώνουμε για την υπόθεση της 8αδας>>.

Ο Α.Ο.Ο. έχει καλή παράδοση απέναντι στη Λαμία, καθώς νίκησε και τις δύο φορές την περσινή σεζόν, όπως και φέτος στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος με 3-1 σετ στο <<Νίκος Σαμαράς>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου