Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

O Oλυμπιακός κατέκτησε το Λιγκ Καπ ''Νίκος Σαμαράς''

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι ο Ολυμπιακός, παρότι έχανε με 2-0 σετ και 14-10 στο τάι μπρέικ, νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ και κατέκτησε το Λιγκ Καπ ''Νίκος Σαμαράς'' στο Κλειστό <<Δημήτρης Βικέλας>> της Ερμούπολης. Αυτός είναι ο τρίτος τίτλος της ομάδας του Πειραιά στη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενώ ο ΠΑΟΚ έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει τον πρώτο του τίτλο στο θεσμό.


Ο ''Δικέφαλος'' του Βορρά κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 25-20. Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το τρίτο σετ με 25-17 και μείωσε σε 2-1 σετ. Η αντεπίθεση των ''ερυθρολεύκων'' συνεχίστηκε στο τέταρτο σετ, το οποίο κέρδισαν με 25-20 οδηγώντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ. Στο τάι μπρέικ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 14-10, αλλά ο Ολυμπιακός ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και το κατέκτησε με 17-15.

ΜVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο κεντρικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Σουλτανόπουλος, καλύτερος πασαδόρος ο Ντίμα Φιλίποφ του Ολυμπιακού, καλύτερος μπλοκέρ ο Αντρέι Σπίνου του Ολυμπιακού, καλύτερος υποδοχέας ο Ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γκαράς και καλύτερος επιθετικός ο Ρολάντο Αμπρέου Σεπέδα του ΠΑΟΚ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου