Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 28ης αγωνιστικής για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, της 21ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 24ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας νίκη της Δόξας Δράμας στο Κοκκινόχωμα με 1-2. Οι Καραβελίδης, Αβογιάν και Λαζαρίδης ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην εκτός έδρας ήττα από την A.Π.Ε. Λαγκαδά με 1-0. Ο Δεσύλλας πέρασε ως αλλαγή στο 56' στη θέση του Παυλακάκη και ο Αβογιάν αντικαταστάθηκε στο ίδιο λεπτό από τον Λάσπατζη, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Μκρτσιάν και Φραγκούλης. Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης δεν έπαιξε στην εντός έδρας νίκη του Εθνικού Αγιονερίου επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 1-0, όπως επίσης και ο Θεοχάρης Λουϊζίδης στην ήττα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στον Φιλώτα με 2-0. Η Καβάλα των Λίτσκα, Σταματόπουλου και Μπάτζιου πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Σαβελίδης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 86' στη θέση του Καραγκούνη στην εντός έδρας ισοπαλία της Πύδνας Κίτρους με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. 

Η Σπάρτη του Δημήτρη Σιώπη πέρασε νικηφόρα από τη Βάρδα κερδίζοντας με 1-0, ενώ ο Κέρι σημείωσε το τέταρτο γκολ στη νίκη του Αιολικού επί του Παναργειακού με 4-2.

Ο Κυριακίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ήττα του Ιωνικού από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, ο Γκουτζελας δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία της Επισκοπής με 2-2 κόντρα στον Ατρόμητο Πειραιά, ενώ η Κηφισιά του Χαϊκάλη έφυγε με το διπλό από την έδρα του Αλίμου με 2-0.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου