Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από τον Καμπανιακό στη Χαλάστρα

O Έβρος Σουφλίου αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Καμπανιακό και γνώρισε την ήττα με 3-1 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι έφτασαν στους 41 βαθμούς και συγκατοικούν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τον Εορδαϊκό, ενώ η ομάδα του Σουφλίου παρέμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Καμπανιακός άνοιξε το σκορ με τον Πάλλα με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου και δέκα λεπτά αργότερα ο Χρήστου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με το 2-0 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Στο 67ο λεπτό της συνάντησης ο Πάλλας σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 79' ο Τζελέπης μείωσε σε 3-1 για τον Έβρο Σουφλίου και διαμόρφωσε το τελικό σκορ της συνάντησης.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα φιλοξενήσει το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και ο Καμπανιακός θα έχει ρεπό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γεωργιτσόπουλος του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Χασιώτη και Κουβαλάκη του ίδιου συνδέσμου.

Καμπανιακός: Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Μενικάλι, Γαβανάς, Ραγκαβίνας (67' Τσακίρης), Χατζόπουλος, Μπάλιος, Πάλλας (75' Κορκοντζέλος), Χρήστου, Κουντουράς, Προβατίδης (30' λ. τρ. Βούζας)

Έβρος Σουφλίου: Λιολιοσίδης, Μπάμνιος, Ζάχος, Χατζάκος, Λίτσιος, Χιζανισβίλι (46' Δροσάκης), Εμρέ, Δραγανίδης (80' Κουτσούλας), Μερτίκας (46' Φακίτσας), Ευφραιμίδης, Τζελέπης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου