Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

O A.O. Oρεστιάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ

Ο Α.Ο. Ορεστιάδας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στις 18:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Νίκος Σαμαράς>> στην αναμέτρηση, με την οποία κλείνει η αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague.


H oμάδα του Πλάμεν Κριστόφ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες επί του Άρη (εντός) και της Λαμίας (εκτός) και βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ ένατος είναι ο Ηρακλής με 21 και δέκατη η Παναχαϊκή με 19 βαθμούς. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Σύρου και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 36 βαθμούς, θέλει να μειώσει τη διαφορά της από την ομάδα της Σύρου, που είναι τρίτη με 42 βαθμούς.

Ο κεντρικός της Ορεστιάδας Αλέξανδρος Χήρας δήλωσε για τη σημερινή αναμέτρηση: <<Όταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ ότι και να πεις είναι λίγο. Σίγουρα έχουμε ελπίδες για θετικό αποτέλεσμα γιατί στην έδρα μας πάντα παίζουμε καλά. Ο ΠΑΟΚ είναι πληγωμένος αλλά πρέπει να κοιτάξουμε το δικό μας παιχνίδι ώστε να έχουμε λίγα λάθη και να έχουμε ρυθμό. Θέλουμε να αποφύγουμε τα πλέι άουτ γιατί μας πλησίασαν απειλητικά ο Ηρακλής και η Παναχαϊκή. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε>>.

Ο Ορεστιαδίτης λίμπερο του ΠΑΟΚ ανέφερε: <<Λείπω 10 χρόνια από την Ορεστιάδα αλλά κάθε φορά που γυρίζω σπίτι μου αισθάνομαι κάπως περίεργα. Στην εξέδρα βρίσκονται οι δικοί μου άνθρωποι, αλλά όταν ξεκινάει ο αγώνας τα ξεχνάω όλα και θέλω νίκη για την ομάδα μου. Έχουμε εξοικειωθεί με την ιδέα πως θα πάρουμε την 4η θέση και θα βρεθούμε αντίπαλοι πολλές φορές με τον Ολυμπιακό. Δε μας πειράζει αυτό. Στόχος μας είναι να παίζουμε καλά και να βελτιωνόμαστε. Για αυτό θέλουμε να κάνουμε καλή εμφάνιση. Εκτός των άλλων κάθε νίκη βοηθάει και στην ψυχολογία που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας και είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε για να επαναλάβουμε τις περσινές επιτυχίες>>.

Από το 1998, που καθιερώθηκε το νέο σύστημα καταγραφής πόντων μέχρι και το 2007, οπότε και η Ορεστιάδα υποβιβάστηκε στην Α2, ο Α.Ο.Ο. με τον ΠΑΟΚ έδωσαν συνολικά 28 αγώνες με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να προηγείται στις νίκες με 15-13. Ο ΠΑΟΚ έχει σερί νικών 8-0. Η Ορεστιάδα νίκησε για τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ το 2004.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου