Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague

Με τις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σάββατο και τη Δευτέρα η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.


Μετά τον αποκλεισμό από τη Μπενφίκα στον προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στρέφει πλέον την προσοχή του στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι, με στόχο να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από την εντός έδρας ήττα από την Κηφισιά.

Έπειτα από τη νίκη με μεγάλη ανατροπή στη Λαμία, ο Α.Ο. Ορεστιάδας, που συγκατοικεί πλέον στην έβδομη θέση με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 22 βαθμούς, υποδέχεται τη Δευτέρα τον ΠΑΟΚ, ο οποίος με τη σειρά του προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τον Φοίνικα Σύρου και βρίσκεται σε απόσταση έξι βαθμών από τη δεύτερη θέση στην οποία ισοβαθμούν Κηφισιά και Φοίνικας Σύρου.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός φιλοξενεί τον προτελευταίο πλέον Άρη, ο Φοίνικας Σύρου κοντράρεται με την Κηφισιά στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης, ο ένατος Ηρακλής υποδέχεται την ουραγό Λαμία και η Παναχαϊκή παίζει στην έδρα της με τον Παναθηναϊκό σε μία επίσης αμφίρροπη αναμέτρηση.

Aναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 19ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Σάββατο 

17:00, <<Μελίνα Μερκούρη>>: Oλυμπιακός-Άρης (Μουλά Λ.-Νικολόπουλος)
18:00, <<Δημήτριος Βικέλας>>: Φοίνικας Σύρου-Κηφισιά (Βουδούρης-Κουτσούλας)
18:00, <<Γ. Τριαντάφυλλος>>: Παμβοχαϊκός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Μυλωνάκης-Κυριοπούλου)
19:00, Μίκρας: Ηρακλής-Λαμία (Θεμελής-Γεωργιάδης)
19:00, Aγιυάς: Παναχαϊκή-Παναθηναϊκός (Γεωργουλέας-Μουλά Ειρ.)

Δευτέρα 

18:00, <<Νίκος Σαμαράς>>: Α.Ο. Ορεστιάδας-ΠΑΟΚ (Ιωαννίδης-Τζεπκινλής)


Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου