Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Α2 Ανδρών

Mε τις αναμετρήσεις της 17ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο, της 21ης αγωνιστικής για τον δεύτερο όμιλο και της 25ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών.


Η Ροδίων Άθλησις των Αντωνιάδη, Καβαρατζή και Προδρομίδη, που έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο, ηττήθηκε εντός έδρας από τον Μίλωνα στο τάι μπρέικ σε ένα συγκλονιστικό παχνίδι. Ο Ο.Φ.Η. του Δημήτρη Ζλατιλίδη, που έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην Α2, κέρδισε εντός έδρας τον Α.Ο. Μυτιλήνης με 3-0 σετ. Ο τρίτος του βαθμολογικού πίνακα, Ο.Π.Ε. Ρεθύμνου, στον οποίο είναι προπονητής ο Σταυρόπουλος, κέρδισε εκτός έδρας τον Πανελλήνιο με 3-1.

Ο Ηρακλής Χαλκίδας των Κοντοστάθη και Αλεξάκη, που έχει εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση του δευτέρου ομίλου, επικράτησε εντός έδρας του Κόροιβου με 3-0, ενώ ο Απόλλων Αθηνών των Κυριακίδη και Αμαριανάκη κέρδισε εκτός έδρας την Καλαμάτα με το ίδιο σκορ.

Η Α.Ε. Κομοτηνής των Τσιακμάκη, Καψαλιάρη και Χρηστουηλία κέρδισε το Σάββατο στο τάι μπρέικ τον Αίαντα στον Εύοσμο εξασφαλίζοντας την παραμονή του στην κατηγορία και την Κυριακή ηττήθηκε από τον Πήγασο στην Πολίχνη με 3-2. Η Ελπίδα Αμπελοκήπων των Χριστόφα και Παντίρη ηττήθηκε στο τάι μπρέικ στην έδρα της ΧΑΝΘ του Φιλιππίδη. Ο Μακεδονικός του Ρεμπούτζια επικράτησε εκτός έδρας με 3-0 της Ένωσης Τούμπας του Γεωργιάδη, η οποία υποβιβάστηκε. Τέλος, ο Νέστωρ των Κράβαρικ και Μποζίδη κέρδισε τη Γ.Ε.Α. στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> στο τάι μπρέικ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου