Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 30ης αγωνιστικής για τον πρώτο και τον δεύτερο όμιλο, της 23ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 26ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε την Κυριακή η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Ο Γκαρακλίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας επικράτηση της Δόξας Δράμας επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης με 3-0. Από την ομάδα της Κρύας Βρύσης δεν αγωνίστηκε ο Θεοχάρης Λουϊζίδης. Οι Αβογιάν και Μκρτσιάν ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα του Νέστου Χρυσούπολης στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 2-1. Ο Αβογιάν αντικαταστάθηκε στο 46' από τον Δεσύλλα, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο και νικητήριο γκολ του Νέστου στο παιχνίδι. Ο Λαζαρίδης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 87' αντί του Μελισσόπουλου, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Καραβελίδης και Φραγκούλης. Ο Εθνικός Αγιονερίου του Χαράλαμπου Λουϊζίδη πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Οι Σταματόπουλος, Μπάτζιος και Λίτσκας ξεκίνησαν στη βασική ενδεκάδα της Καβάλας στη νίκη επί του Εορδαϊκού στην Πτολεμαΐδα με 0-3, με τον Λίτσκα να δίνει τη θέση του στον Μπρατσιάνι στο 76'.

Ο Σαβελίδης ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 72' από τον Πέτρου στην εκτός έδρας νίκη της Πύδρας Κίτρους επί του Οπούντιου Μαρτίνου.

Η Σπάρτη του Σιώπη επικράτησε εκτός έδρας της Δόξας Νέας Μανωλάδας με 0-1, ενώ ο Αιολικός του Κέρι πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Ηρακλής Ψαχνών έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Γκουτζελάς αγωνίστηκε στη βασική ενδεκάδα της Επισκοπής στην εντός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ιωνικού, για τον οποίο δεν έπαιξε ο Κυριακίδης. Ο Χαϊκάλης αγωνίστηκε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην ήττα της Κηφισιάς στην έδρα του Εθνικού Πειραιώς.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου