Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας 4-4

Σ' ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που διεξήχθη το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό Στάδιο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> του Σουφλίου, ο Έβρος Σουφλίου έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση μίας σπουδαίας νίκης, καθώς προηγήθηκε με 4-2 της Δόξας Δράμας, αλλά δέχτηκε την ισοφάριση σε 4-4 με δύο γκολ στο 87' και το 89'.


Στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης ο Γαϊδαρτζής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Μπινόπουλου με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Στο 7' ο Έβρος Σουφλίου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με σουτ του Ζυγκερίδη. Στο 22ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν η κεφαλιά του Χαριτωνίδη κατέληξε στο δοκάρι και στην επαναφορά της μπάλας το σουτ του Γαϊδαρτζή πέρασε άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Γαϊδαρτζής αξιοποίησε τη σέντρα του Μαρκόπουλου και με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42' οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα, όταν ο Ντος Σάντος έβγαλε τη σέντρα και ο Κουμπρόγλου με κεφαλιά έκανε το 1-2, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Η ομάδα του Σουφλίου μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 47' με σουτ του Τζελέπη. Στο 70' o Έβρος Σουφλίου πέρασε μπροστά στο σκορ, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα κτύπησε στον Χαριτωνίδη και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μένκα για το 3-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζυγκερίδης με σουτ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του Σουφλίου κάνοντας το 4-2. Στα τελευταία λεπτά ο αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη, καθώς μέσα σε τρία λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση. Συγκεκριμένα στο 87' ο Μαρκόπουλος με κεφαλιά μείωσε σε 4-3 και δύο λεπτά μετά ο Γαϊδαρτζής με νέα κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-4.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σουφλίου, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, έφτασε τους 21 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Δόξα Δράμας, παρά την ισοπαλία, αύξησε τη διαφορά της από τον τρίτο Νέστο Χρυσούπολης στους έξι βαθμούς, καθώς ο Νέστος γνώρισε την ήττα στην Κοζάνη από την τοπική ομάδα με 3-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Κιγιτζή του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους κ. Δημητριάδη και Γκιόση του ίδιου συνδέσμου.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου υποδέχεται τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, ενώ η Δόξα Δράμας θα έχει ρεπό.

O πρώην αμυντικός του Έβρου Σουφλίου, Θωμάς Γκαρακλίδης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της Δόξας Δράμας και αγωνίστηκε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Πετκίδης, Λειβαδιώτης, Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Δροσάκης, Μερτίκας, Τζελέπης, Εμρέ (55' Κουτσούλας), Ζυγκερίδης

Δόξα Δράμας: Μένκα, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Μουτεσίδης (46' Κελεσίδης, 71' Αθανασιάδης), Χαριτωνίδης, Σπάσιτς (17' λ. τρ. Ντος Σάντος), Παπαζούδης, Παπαδόπουλος Μ., Γαϊδαρτζής, Κουμπρόγλου, Μαρκόπουλος

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου