Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Έχασαν την πρόκριση στη διαφορά πόντων οι Παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Μετά από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι οι Παίδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ηττήθηκαν στο τάι μπρέικ από την Ελπίδα Αμπελοκήπων και έχασαν την πρόκριση στη διαφορά πόντων στην τριπλή ισοβαθμία με τον Γ.Σ. Αντίκυρας και την Ελπίδα Αμπελοκήπων.


Συγκεκριμένα, ο Αίας Ευόσμου κατέλαβε την πρώτη θέση στο δεύτερο όμιλο με έξι βαθμούς, ενώ ο Γ.Σ. Αντίκυρας, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και η Ελπίδα Αμπελοκήπων συγκέντρωσαν από τέσσερις βαθμούς. Ωστόσο, το δεύτερο εισιτήριο της πρόκρισης από τον συγκεκριμένο όμιλο πήρε η ομάδα της Αντίκυρας στη διαφορά πόντων έχοντας 223-218, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε 227-226 και η Ελπίδα Αμπελοκήπων 212-218, ενώ και οι τρεις ομάδες είχαν στα μεταξύ τους παιχνίδια από μία νίκη με 3-2 σετ.

Στον πρώτο όμιλο ο Έβρος Σουφλίου, παρότι ηττήθηκε στο τάι μπρέικ από τον Πήγασο Πολίχνης, κατέκτησε τη δεύτερη θέση και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη στις 15:00 τον Αίαντα Ευόσμου. Στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών της Θεσσαλονίκης ο Πήγασος Πολίχνης, που κατέκτησε την πρώτη θέση στον πρώτο όμιλο, θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη στη 13:00 τον Γ.Σ. Αντίκυρας. 

Στους δύο ημιτελικούς της Κρήτης, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Πέμπτη, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι αιωνίων, και ο Α.Ο. Καλαμάτας '80 θα παίξει με τον ΑΕΠ Ολυμπιάς.

Aναλυτικά τα ζευγάρια των αγώνων έχουν ως εξής:

Μ. Πέμπτη

Ημιτελικοί Θεσσαλονίκης
Κατσάνειο, 13:00: Πήγασος Πολίχνης-Γ.Σ. Αντίκυρας
Κατσάνειο, 15:00, Αίας Ευόσμου-Έβρος Σουφλίου

Ημιτελικοί Κρήτης
Λίντο, 14:00, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
Λίντο, 16:00, Α.Ο. Καλαμάτα '80-ΑΕΠ Ολυμπιάς

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου