Παρασκευή 29 Απριλίου 2016

Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ των Καλμαζίδη και Γκαρά

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 σετ από τον Φοίνικα Σύρου των Ανδρεάδη και Ηλία στο <<PAOK Sports Arena>>, o ΠΑΟΚ των Καλμαζίδη και Γκαρά έκανε τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας στο τάι μπρέικ στον τέταρτο τελικό και κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα της Volleyleague.


O ''Δικέφαλος'' του Βορρά'' έγινε η πρώτη ομάδα που κατακτά τον τίτλο από την τέταρτη θέση της κανονικής περιόδου κάνοντας το μπρέικ στα ημιτελικά στην έδρα του Ολυμπιακού και στους τελικούς στην έδρα του Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα της Σύρου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατέκτησε τα δύο πρώτα σετ με 20-25. Ωστόσο, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους Συριανούς, με τον ΠΑΟΚ να πραγματοποιεί αντεπίθεση διαρκείας και με τη θερμή συμπαράσταση των οπαδών του μείωσε αρχικά σε 1-2 κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-16, έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του τετάρτου σετ με 25-14 στέλνοντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ, όπου έκαμψε τη μεγάλη αντίσταση της ομάδας της Σύρου με 15-10.

Ο Δημήτρης Γκαράς είχε ποσοστό 50% στην υποδοχή και 22% άριστες, ενώ για την ομάδα της Σύρου ο Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε επτά πόντους με 6/11 επιθέσεις και ένα μπλοκ και ο Θεοδόσης Ηλίας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου