Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Ήττα του Έβρου Σουφλίου από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Ο Έβρος Σουφλίου γνώρισε την ήττα με 4-0 από το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η ομάδα του Σουφλίου, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, παρέμεινε στους 17 βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την πλευρά του το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος είναι στη δέκατη θέση της βαθμολογίας όντας τρεις βαθμούς κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε στο 9ο λεπτό από τον Έβρο Σουφλίου, με το σουτ του Εμρέ, το οποίο κατέληξε άουτ. Στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με σουτ του Τερζίδη. Δύο λεπτά αργότερα ο Κεφαλάς διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 23' ο Καρλόπουλος έκανε την προβολή μέσα στην περιοχή του Έβρου Σουφλίου, η οποία κατέληξε λίγο άουτ. Στο 27ο λεπτό ο Ζυγκερίδης, μετά από ατομική προσπάθεια, επιχείρησε το πλασέ, που πέρασε άουτ.  Στο 40' και 41' αντίστοιχα έκανε δύο σουτ, τα οποία βρήκαν τον τερματοφύλακα του Σουφλίου σε ετοιμότητα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ για το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, καθώς στο 49' ο Τουλούπης με σουτ έκανε το 0-3. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Χιζανασβίλι απείλησε την εστία των φιλοξενουμένων με το σουτ που επιχείρησε, το οποίο έφυγε λίγο άουτ. Στο 57' η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Μπινόπουλου στο δυνατό σουτ του Δαγκούλη. Στο 73ο λεπτό ο Τσίλογλου με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-4. Στα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης δε σημειώθηκε κάποια αξιόλογη φάση και το 0-4 παρέμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα.

Την επόμενη αγωνιστική ο Έβρος Σουφλίου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Θύελλα Φιλώτα και το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος θα έχει ρεπό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Δρακίδης του συνδέσμου Θράκης με βοηθούς τους κ. Βρούζο του συνδέσμου Πιερίας και Γκιόση του συνδέσμου Θράκης.

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Λειβαδιώτης, Χατζάκος (75' Δροσάκης), Λίτσιος, Χιζανασβίλι, Δραγανίδης, Εμρέ (70' Φακίτσας), Μερτίκας (73' Κουτσούλας), Τζελέπης, Ζυγκερίδης

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος: Καγκελίδης, Δημητριάδης, Τοπάλης, Πόπτσης (60' Περσίδης), Τουνγκελίδης, Δαγκούλης (68' Χωνετίδης), Κεφαλάς, Καρλόπουλος (65' Χριστοφορίδης), Καζαντζίδης, Τσίλογλου, Τουλούπης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου