Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Iσοπαλία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Καβάλα

O Eθνικός Αλεξανδρούπολης απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας στην Καβάλα από τον τοπικό Α.Ο. Καβάλας με 1-1 στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, καθώς βρίσκεται δεκατέσσερις βαθμούς πίσω από τον Εθνικό Αγιονερίου πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, ο οποίος την επόμενη αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Από την πλευρά του ο Α.Ο. Καβάλας βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 43 βαθμούς.

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα σημειώθηκε με τη συμπλήρωση του πρώτου πενταλέπτου με την ατομική προσπάθεια και το σουτ του Δουμάνη, το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Καλαϊτζίδη. Στο 19' ο ίδιος ποδοσφαιριστής επιχείρησε το πλασέ από αριστερά, το οποίο πέρασε παράλληλα από την εστία και έφυγε λίγο άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο Α.Ο. Καβάλας άνοιξε το σκορ, όταν ο Παληγεώργος έβγαλε τη σέντρα και ο Πτηνόπουλος ''έπιασε'' το σουτ στην κίνηση, το οποίο κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Καλαϊτζίδη. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αντέδρασε άμεσα στο γκολ της Καβάλας και κατάφερε να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα, όταν ο Γωνιάδης πάσαρε στον Θεοδωράκη, ο οποίος έπιασε το δυνατό σουτ και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Αθανασίου κάνοντας το 1-1. Στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους ο Παπαδόπουλος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κατρανίτσας επιχείρησε να διώξει τη μπάλα στέλνοντας τη προς τα πίσω, αλλά ο Καλαϊτζίδης βρέθηκε σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία για τους γηπεδούχους και συγκεκριμένα στο 53' με τον Δουμάνη να βγάζει τετ-α-τετ τον Κυριακίδη, με τον Καλαϊτζίδη να διώχνει τη μπάλα με τα πόδια στο σουτ του ποδοσφαιριστή της Καβάλας. Τρία λεπτά αργότερα οι πρωταγωνιστές της Καβάλας στην προηγούμενη φάση συνεργάστηκαν και ο Δουμάνης έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε επίσης με τα πόδια ο γκολκίπερ του Εθνικού. Στο 63' ο Εθνικός έχασε καλή ευκαιρία, όταν ο Τσαμουρλίδης γύρισε τη μπάλα στον Γωνιάδη, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Μπρατσιάνι τροφοδότησε τον Πτηνόπουλο, το διαγώνιο σουτ του οποίου είχε την ίδια κατάληξη. Στο 83' το δυνατό σουτ του Δουμάνη έξω από την περιοχή δε βρήκε στόχο και δύο λεπτά αργότερα ο Πτηνόπουλος βρέθηκε μετά από κόντρες απέναντι στον Καλαϊτζίδη και πλάσαρε με τον τερματοφύλακα του Εθνικού να αποκρούει και στην επαναφορά της μπάλας ο Γιαλαμής έκανε την κεφαλιά, που κατέληξε στην αγκαλιά του Καλαϊτζίδη. Η τελευταία καλή στιγμή στον αγώνα σημειώθηκε από τους ποδοσφαιριστές του Εθνικού στο 87ο λεπτό, όταν ο Γωνιάδης έβγαλε τη σέντρα και ο Κυριζάκης, που είχε περάσει στον αγώνα στο 78' στη θέση του Πελτέκη, έκανε την κεφαλιά, η οποία πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Αθανασίου.

Από την ομάδα της Καβάλας ο Μπάτζιος αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Λίτσκας πέρασε ως αλλαγή στο 79' στη θέση του Δελή, ενώ ο Σταματόπουλος δεν έπαιξε.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Παρχαρίδης του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Τσακίρη του ίδιου συνδέσμου και Σγουράκη του συνδέσμου Πειραιά.

Την επόμενη αγωνιστική η Καβάλα θα παίξει στην Πτολεμαΐδα με τον Εορδαϊκό και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Α.Ο. Καβάλας: Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Δελής (79' Λίτσκας), Δέντσας, Παληγεώργος, Μπλιος (46' Γιαλαμής), Μπάτζιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Παπαδόπουλος (57' Μπρατσιάνι)

Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Καλαϊτζίδης, Πελτέκης (78' Κυριζάκης), Κατρανίτσας, Τσορμπατζίδης, Δούπας, Τορομανίδης (82' Κριεζής), Γκαϊδατζής, Αμπραχαμιάν, Γωνιάδης, Θεοδωράκης (92' Σουσαμίδης),  Τσαμουρλίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου