Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Νίκη για τον ΠΑΟΚ των Καλμαζίδη-Γκαρά επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη

Ο ΠΑΟΚ των Γιάννη Καλμαζίδη και Δημήτρη Γκαρά επικράτησε με 3-1 σετ του Ολυμπιακού στο Ρέντη στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς του πρωταθλήματος της Volleyleague και έκανε το 1-0 στις νίκες.


Ο ''Δικέφαλος'' του Βορρά νίκησε για πρώτη φορά τον Ολυμπιακό μετά από πέντε συνεχόμενα ντέρμπι κάνοντας την πιο αποφασιστική εμφάνιση της σεζόν, ενώ οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να επαναλάβουν τις μεγάλες ανατροπές του Λιγκ Καπ και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το πρώτο σετ με 19-25, ο Ολυμπιακός έφτασε στην ισοφάριση κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25-20, αλλά ο ΠΑΟΚ κατέκτησε τα δύο επόμενα σετ με 24-26 και 20-25 φτάνοντας στη νίκη με 1-3 σετ.

Για τον Ολυμπιακό ο Τσουκ πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή, χωρίς να πετύχει πόντο, ενώ ο Γκαράς του ΠΑΟΚ είχε ποσοστό 61% στην υποδοχή και 44% άριστες.

Πλέον οι δύο ομάδες ανανέωσαν το ραντεβού τους για τον δεύτερο ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 18:00 και πάλι στο <<Μελίνα Μερκούρη>> στο Ρέντη.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου