Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Brevet της Αλεξανδρούπολης

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Ποδηλατικό Γεγονός Brevet Aλεξανδρούπολης, μία διαδρομή 200 χιλιομέτρων σε χωριά και περιοχές των Δήμων Αλεξανδρούπολης και Σουφλίου, που διοργάνωσε το Σάββατο το Ποδηλατικό Τμήμα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης υπό την αιγίδα της Λέσχης Τουριστικού Ποδηλάτου Ελλάδος-ΑRC.


Το πρωί του Σαββάτου 42 ποδηλάτες ξεκίνησαν από τον Φάρο της Αλεξανδρούπολης και οι 39 έφτασαν εντός του επιτρεπόμενου χρόνου στον τερματισμό, επίσης στον Φάρο, μετά από μία απαιτητική διαδρομή με αρκετά υψομετρικά στην καταπράσινη φύση του Έβρου.

Αξίζουν συγχαρητήρια σ' όλους τους συμμετέχοντες ποδηλάτες και τους εθελοντές. Η εκδήλωση χειροκροτήθηκε θετικά απ' όλους τους συμμετέχοντες σχολιάζοντας θετικά τους διοργανωτές για το επίπεδο και την ποιότητα των υπηρεσιών τους και με τα πρόσωπά τους χαμογελαστά στον τερματισμό, παρά την κούραση των διακοσίων χιλιομέτρων της διαδρομής. 

Η διαδρομή ήταν κατά 90% μέσα στη φύση και έδωσε τη δυνατότητα στους ποδηλάτες να βρεθούν σε τρεις δρυμούς του Νομού μας (Νίψας, Δαδιάς και Δερείου).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου