Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

H Γ.Ε.Α. αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μακεδονικό

Με τις αναμετρήσεις της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στον τρίτο όμιλο της Α2 Ανδρών, όπου συμμετέχει η Γ.Ε.Α.


Η Γ.Ε.Α., που έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον τέταρτο του βαθμολογικού πίνακα, Μακεδονικό.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής η πρωτοπόρος Νίκη Αιγινίου παίζει στην έδρα της τρίτης της βαθμολογίας, Ελπίδας Αμπελοκήπων. Ο Νέστωρ φιλοξενεί τον Α.Ο. Σερρών με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία. Η Α.Ε. Κομοτηνής, που επίσης έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, φιλοξενεί την υποβιβασμένη Ένωση Τούμπας. Ο Α.Σ. Γιάννενα, που θα παίξει στα μπαράζ παραμονής, αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ουραγό και υποβιβασμένη Ε.Α. Λάρισας. Τέλος, ο δεύτερος της βαθμολογίας Πήγασος Πολίχνης, που έχει τρεις βαθμούς περισσότερους από την τρίτη Ελπίδα Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Αίαντα Ευόσμου, ο οποίος έχει τρεις βαθμούς λιγότερους από την ένατη Χ.Α.Ν.Θ., που έχει ρεπό έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Σάββατο
17:00, ΕΑΚ Νεάπολης: Μακεδονικός-Γ.Ε.Α. (Κάλλης-Σταυριανίδης)
18:00, Βότση: Νέστωρ-Α.Ο. Σερρών (Παπακοσμάς-Λιοτόπουλος)
18:00, Κομοτηνής: Α.Ε. Κομοτηνής-Ένωση Τούμπας (Παπαχρήστου-Μαρκάτσας)
18:00, ΔΑΚ Πολίχνης: Πήγασος Πολίχνης-Αίας Ευόσμου (Παπαδόπουλος-Δημητρίου)
18:00, <<Ι. Λεμονίδης>>: Ελπίδα Αμπελοκήπων-Νίκη Αιγινίου (Μπόμπορας-Ισκάς)

Κυριακή
17:00, Αλκαζάρ: Ε.Α. Λάρισας-Α.Σ. Γιάννενα (Παπαγεωργίου-Χλωρός)
Ρεπό η Χ.Α.Ν.Θ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου