Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

H παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 32ης αγωνιστικής για τον πρώτο και το δεύτερο όμιλο, της 25ης αγωνιστικής για τον τρίτο όμιλο και της 28ης αγωνιστικής για τον τέταρτο όμιλο συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.


Η Δόξα Δράμας του Θωμά Γκαρακλίδη είχε ρεπό. Ο Θεοχάρης Λουϊζίδης δεν αγωνίστηκε στην εκτός έδρας ισοπαλία του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης στο Σουφλί με 2-2. Ο Νέστος Χρυσούπολης των Καραβελίδη, Μκρτσιάν, Αβογιάν, Φραγκούλη, Λαζαρίδη, Δεσύλλα πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας ισοπαλία του Εθνικού Αγιονερίου με τον Εορδαϊκό με 1-1. Ο Μπάτζιος αγωνίστηκε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας νίκη της Καβάλας επί του Βυζαντίου Κοκκινοχώματος με 3-1, ο Λίτσκας αποχώρησε ως τραυματίας και αντικαταστάθηκε στο 36' από τον Πτηνόπουλο και ο Σταματόπουλος πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 67' στη θέση του Δουμάνη.

Η Πύδνα Κίτρους του Σαβελίδη πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Φωκικός έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Η Σπάρτη του Δημήτρη Σιώπη κέρδισε στο Λουτράκι με 1-0 και πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. O Kέρι σημείωσε το γκολ του Αιολικού στην εκτός έδρας ήττα από τον Παναρκαδικό με 2-1.

Η Επισκοπή του Γκουτζελά επικράτησε εντός έδρας του ΑΟΤ Αλίμου με 2-1, ο Ιωνικός του Κυριακίδη ηττήθηκε στα Ζωνιανά από τον τοπικό Ερμή με 4-1 ενώ η Κηφισιά του Χαϊκάλη έμεινε στο 0-0 στην έδρα της κόντρα στον Αστέρα Βάρης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου