Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Oι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον Χιλιώτη Δράμας

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Σάββατο στις 15:30 στο <<Κραχτίδης>> τον Χιλιώτη Δράμας στο ντέρμπι κορυφής της έβδομης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου της Α2 Γυναικών. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι κ. Μπέτμαν και Ουζούνης.


Οι δύο ομάδες συγκατοικούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με δέκα βαθμούς, μετρώντας μέχρι τώρα από πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στη Δράμα για τη δεύτερη αγωνιστική ο Χιλιώτης Δράμας κέρδισε με 18-14 τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, ενώ στο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> η ομάδα της Αλεξανδρούπολης επικράτησε με 26-23 του συλλόγου της Δράμας στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι καθοριστικής σημασίας για τις δύο ομάδες αναφορικά με την κατάκτηση της πρώτης θέσης, καθώς για τις δύο ομάδες θα απομείνει μετά την αποχώρηση της Ολυμπιακής Ακαδημίας Δράμας ένας μόλις αγώνας για την ολοκλήρωση των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων, αυτός με την ουραγό ομάδα των Ακριτών Νευροκοπίου. Συγκεκριμένα, την επόμενη αγωνιστική ο Χιλιώτης Δράμας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους Ακρίτες Νευροκοπίου κλείνοντας τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τη φετινή σεζόν, καθώς την τελευταία αγωνιστική θα πάρει στα χαρτιά τους δύο βαθμούς της νίκης λόγω της αποχώρησης της Ο.Λ.Α. Δράμας. Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης την επόμενη αγωνιστική θα πάρει ξεκούραστα τη νίκη κόντρα στην Ο.Λ.Α. Δράμας και την τελευταία αγωνιστική στις 23 Απριλίου θα φιλοξενήσει τους Ακρίτες Νευροκοπίου.



Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου