Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

To πρόγραμμα και οι διαιτητές της 31ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Κυριακή (17/4, 16:30) η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Γ' Εθνικής.


Μετά από δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ισοπαλίες σε Καβάλα και Αμπελόκηπους, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, που έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, υποδέχεται τον Εθνικό Αγιονερίου, ο οποίος ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με την Α.Π.Ε. Λαγκαδά.

Ο Έβρος Σουφλίου, που επίσης έχει υποβιβαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου και προέρχεται από τη νίκη επί της Θύελλας στον Φιλώτα, φιλοξενεί τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Δόξα Δράμας.

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της αγωνιστικής, ο πρωτοπόρος Άρης παίζει εντός έδρας με το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ο Νέστος Χρυσούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κοζάνη, η Καβάλα υποδέχεται τον Καμπανιακό, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης κοντράρεται με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και ο Ηρακλής Αμπελοκήπων αγωνίζεται στην έδρα του με τον Εορδαϊκό. Στα χαρτιά θα πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Α.Π.Ε. Λαγκαδά, καθώς η F.C. Serres έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα. Ρεπό έχει η Θύελλα Φιλώτα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 31ης αγωνιστικής έχουν ως εξής:

Kυριακή, 16:30
Κρύας Βρύσης: Απόλλων Κρύας Βρύσης-Απόλλων Καλαμαριάς [Φωτιάδης (Καστοριάς)-Κεντζιόπουλος (Καστοριάς)-Μωϋσιάδης (Γρεβενών)]
<<Δημήτρης Μπακιρτζής>>: Έβρος Σουφλίου-Δόξα Δράμας [Κιγιτζή-Δημητριάδης-Γκιόση (Θράκης)]
Κοζάνης: Κοζάνη-Νέστος Χρυσούπολης [Μπλούνας (Φθιώτιδας)-Δοσκόρης (Φθιώτιδας)-Στάϊκος (Λάρισας)]
<<Κλεάνθης Βικελίδης>>: Άρης-Βυζάντιο Κοκκινοχώματος [Διότης (Ευρυτανίας)-Γιαμούζης (Πιερίας)-Μηνούδης (Πιερίας)]
<<Φώτης Κοσμάς>>: Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Εθνικός Αγιονερίου [Κουμπαράκης (Θράκης)-Καμπερίδης (Καβάλας)-Βερνέζης (Καβάλας)]
<<Ανθή Καραγιάννη>>: Α.Ο. Καβάλα-Καμπανιακός [Κοτσάνης-Χατζηνάκος-Κουβαλάκης (Δράμας)]
Αμπελοκήπων: Ηρακλής Αμπελοκήπων-Εορδαϊκός [Παυλίδης (Ημαθίας)-Ζέρβας (Πιερίας)-Χρυσάνης (Ημαθίας)
F.C. Serres-Α.Π.Ε. Λαγκαδά 0-3 α.α.
Ρεπό η Θύελλα Φιλώτα

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου