Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Στον τελικό της Volleyleague o Φοίνικας Σύρου των Ανδρεάδη και Ηλία

Ο Φοίνικας Σύρου του Ανδρέα Ανδρεάδη και του Θεοδόση Ηλία, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1 σετ, κέρδισε εντός έδρας στο τάι μπρέικ την Κηφισιά και προκρίθηκε στον τελικό της Volleyleague για δεύτερη φορά στην ιστορία του. 



Η ομάδα της Σύρου γίνεται η δεύτερη επαρχιακή ομάδα, μετά την Ορεστιάδα τη σεζόν 1997-98, που αποκτά πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. Από την πλευρά της η Κηφισιά κατατάσσεται στην τέταρτη θέση, πίσω από τον Ολυμπιακό. Ο Φοίνικας Σύρου θα αντιμετωπίσει με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του πρωταθλήματος τον ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη και του Δημήτρη Γκαρά. Η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει την Τρίτη και ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Η Κηφισιά κατέκτησε το πρώτο σετ με 26-28, ο Φοίνικας ισοφάρισε σε 1-1 με 25-23, η Κηφισιά προηγήθηκε ξανά κατακτώντας το τρίτο σετ με 20-25, ο Φοίνικας ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 με 25-22, οδηγώντας τον αγώνα στο τάι μπρέικ, όπου επικράτησε άνετα με 15-7 φτάνοντας στην κατάκτηση της νίκης με 3-2 σετ.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε εννιά πόντους (με 6/14 επιθέσεις και τρία μπλοκ), ενώ ο Θεοδόσης Ηλίας πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου