Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Προκρίθηκε στον τελικό της Volleyleague ο ΠΑΟΚ των Καλμαζίδη και Γκαρά

Ο ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη και του Δημήτρη Γκαρά κέρδισε εντός έδρας με 3-1 τον Ολυμπιακό του Μπόζινταρ Τσουκ και με συνολικές νίκες 3-1 στη σειρά των ημιτελικών προκρίθηκε στον τελικό της Volleyleague, όπου θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο του.


Kαι ο σημερινός αγώνας είχε συγκλονιστική εξέλιξη και πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 σετ και είχε ένα μικρό προβάδισμα μέχρι τα μισά και των υπολοίπων σετ, αλλά δεν είχε ποιότητα στην υποδοχή και λύσεις στις κόντρα επιθέσεις, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα και να καταλάβει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρώτο σετ με 22-25, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 1-1 κερδίζοντας το δεύτερο σετ με 25-23, πήρε το τρίτο σετ με 25-22 και έφτασε στην κατάκτηση του τετάρτου σετ με 25-18 και της νίκης με 3-1 σετ.

Ο Δημήτρης Γκαράς είχε ποσοστό 42% στην υποδοχή και 21% άριστες. Ο Μπόζινταρ Τσουκ σημείωσε οκτώ πόντους (με 7/29 επιθέσεις, ένα άσο, 38% στην υποδοχή και 19% άριστες).

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στον τελικό του πρωταθλήματος τον Φοίνικα Σύρου του Ανδρέα Ανδρεάδη και του Θεοδόση Ηλία με μειονέκτημα έδρας. Η σειρά των τελικών θα ξεκινήσει την Τρίτη και ο τίτλος θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου