Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Έβρος Σουφλίου-Άρης 0-6

Στον τελευταίο του αγώνα στη Γ' Εθνική ο Έβρος Σουφλίου υποδέχτηκε στο <<Δημήτρης Μπακιρτζής>> τον πρωταθλητή του ομίλου, Άρη και γνώρισε την ήττα με 6-0.


Η ομάδα του Σουφλίου, που υποβιβάστηκε στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Έβρου, τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου με 22 βαθμούς. Από την πλευρά του ο Άρης, που εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο στη Football League, τερμάτισε στην κορυφή του ομίλου με συγκομιδή 87 βαθμών.


Στο πρώτο ημίχρονο η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό, με πέντε γκολ και πολλές αξιόλογες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Συγκεκριμένα, στο έβδομο λεπτό της συνάντησης ο Καπνίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο επόμενο λεπτό ο επιθετικός του Άρη με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και στο 11' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (σε χέρι του Χατζάκου) διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα και τα γκολ του Άρη. Με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου το Σουφλί έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ, αλλά η μπάλα προσέκρουσε στο δεξί κάθετο δοκάρι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ευφραιμίδη. Στα επόμενα επτά λεπτά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε τρία ακόμα τέρματα. Συγκεκριμένα, στο 34' ο Ντούνης με πλασέ έκανε το 0-3, στο 37ο λεπτό ο Κωνσταντινίδης με προβολή ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4 και στο 41' ο Ντούνης με δυνατό σουτ σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του γκολ για το 0-5, που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και οι καλές ευκαιρίες, όπως και το έκτο γκολ του Άρη, σημειώθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ειδικότερα στο 80' το σουτ του Δραγανίδη κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Σιδεράκη και δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Άρη απέκρουσε τη μπάλα στην προσπάθεια του Ζυγκερίδη. Με τη συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών ο Κυβελίδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Γεωργιτσόπουλος του συνδέσμου Δράμας με βοηθούς τους κ. Βερνέζη (Καβάλας) και Κηλικιώτη (Ξάνθης).

Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Μπάμνιος, Δροσάκης (62' Μερτίκας), Χατζάκος, Λειβαδιώτης, Πετκίδης, Τζελέπης (46' Εμρέ), Δραγανίδης, Χιζανασβίλι, Ευφραιμίδης (86' Κουτσούλας), Ζυγκερίδης

Άρης: Σιδεράκης, Τσουμάνης, Μαζουλουξής, Βουτσιάς, Μελισσάς (46' Σαμαρόπουλος), Κωνσταντινίδης (60' Μπουλγκουρίδης), Καζναφέρης, Ντούνης, Καπνίδης, Τάτος (60' Ανδρεάκος), Κυβελίδης

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου