Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση λύσης της Ένωσης Μεταξάδων/Παλιουρίου

Τη λύση της Ένωσης Μεταξάδων Παλιουρίου, η οποία αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν στην πρώτη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου και υποβιβάστηκε στη δεύτερη, αποφάσισαν οι παράγοντες που στελέχωσαν την Ένωση τη φετινή σεζόν.


Τη νέα σεζόν η Αναγέννηση Μεταξάδων και η Θύελλα Παλιουρίου θα αγωνίζονται ως ξεχωριστές ομάδες στη δεύτερη κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Η σχετική ανακοίνωση της Αναγέννησης Μεταξάδων αναφέρει: <<Λύεται η Ένωση μεταξύ Μεταξάδων και Παλιουρίου και οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν ξεχωριστά στη Β' μετά από κοινή απόφαση των παραγόντων που στελέχωσαν την Ένωση τη φετινή σεζόν. Ως Αναγέννηση Μεταξάδων θέλουμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στη Θύελλα Παλιουρίου. Το φετινό συμβούλιο θα στελεχώσουν νέα άτομα με τη συνδρομή φυσικά έμπειρων ανθρώπων του ποδοσφαίρου. Στόχος ο πρωταθλητισμός και η άνοδος στην Α' κατηγορία. Κάνουμε ανοικτή πρόσκληση στον κόσμο στις 21 Μαΐου στο ξωκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου στους Μεταξάδες μετά τη Θεία Λειτουργία θα υπάρξει γλέντι, το οποίο θα διοργανώσει η Αναγέννηση Μεταξάδων με φαγητό και ποτό με σκοπό την ενίσχυση του σωματείου μας και θα παρακαλούσαμε τον κόσμο να μας στηρίξει στη νέα αρχή που κάνουμε>>. 

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου