Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πρόγραμμα κολύμβησης για εγκύους από το Νηρέα Ορεστιάδας

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Νηρέας Ορεστιάδας θα υλοποιήσει πρόγραμμα κολύμβησης για εγκύους με τον τίτλο ''Εγκυμοσύνη και άσκηση στο νερό'', το οποίο θα πραγματοποιείται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 20:00-20:30.


Όπως αναφέρεται και στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου, η κολύμβηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει σωματικά και συναισθηματικά οφέλη.

Ενισχύει το νευρικό σύστημα, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αποτοξινώνει και κινεί τα υγρά, διεγείρει τα αισθητήρια νεύρα του δέρματος, προωθεί την αρμονική ισορροπία, αυξάνει την παροχή οξυγόνου, δυναμώνει τους μύες, διατηρεί την ευκαμψία της σπονδυλικής στήλης και των αρθρώσεων, αναπτύσσει την επικοινωνία ανάμεσα στη μητέρα και το έμβρυο, προωθεί θετικά συναισθήματα ανακουφίζοντας από το άγχος, προσφέρει χαλάρωση, αποφόρτιση, ευχαρίστηση και διασκέδαση και βοηθά στη θεραπεία σε περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο της γραμματείας: 6985018731, η οποία λειτουργεί από τις 16:00 μέχρι τις 20:45 το βράδυ.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου