Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της Γ' Εθνικής

Με τις αναμετρήσεις της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στους δύο πρώτους ομίλους της Γ' Εθνικής, το πρωτάθλημα στον τρίτο όμιλο ολοκληρώθηκε με τη διεξαγωγή της 26ης αγωνιστικής, ενώ οι αγώνες της 29ης αγωνιστικής αναβλήθηκαν λόγω της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.


Ο Θωμάς Γκαρακλίδης αγωνίστηκε σ' όλο τον αγώνα στην ήττα της Δόξας Δράμας από τον Άρη στο <<Κλεάνθης Βικελίδης>> με 1-0, ο Θεοχάρης Λουϊζίδης δε χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας ήττα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης από την Κοζάνη με 2-1, ο Λαζαρίδης πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή στο 72' και σημείωσε το τέταρτο γκολ του Νέστου Χρυσούπολης στην επικράτηση επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη με 4-1.
Οι Καραβελίδης και Μκρτσιάν έπαιξαν σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Δεσύλλας πέρασε ως αλλαγή στο 72', ενώ δεν αγωνίστηκε ο Φραγκούλης. Ο Χαράλαμπος Λουϊζίδης έπαιξε σ' όλο τον αγώνα στην εντός έδρας ήττα του Εθνικού Αγιονερίου από τον Καμπανιακό του Γαβανά με 0-1. Ο Λίτσκας άνοιξε το σκορ στο 16' και αντικαταστάθηκε στο 64' στην εντός έδρας επικράτηση της Καβάλας επί της Θύελλας Φιλώτα με 2-0, ενώ οι Σταματόπουλος και Μπάτζιος έπαιξαν σ' όλο το ενενηντάλεπτο.

Ο Σαβελίδης δε χρησιμοποιήθηκε στην εντός έδρας άνετη επικράτηση της Πύδνας Κίτρους επί της Νίκης Βόλου με 4-1.

Ο Δημήτρης Σιώπης, που πανηγύρισε την άνοδο της Σπάρτης στη Football League, αγωνίστηκε σ' όλο τον αγώνα στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Παναργειακό με 1-1. Τέλος, ο αγώνας του Αιολικού του Κέρι με τον Α.Ο. Λεβάντε μετατέθηκε για την Κυριακή.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου