Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Πρώτη η Βάρνα στο διεθνές τουρνουά χάντμπολ των βετεράνων της Αλεξανδρούπολης

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά χάντμπολ, το οποίο διοργάνωσαν οι βετεράνοι της Αλεξανδρούπολης και διεξήχθη από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο <<Μιχάλης Παρασκευόπουλος>> της Αλεξανδρούπολης.


Στη διοργάνωσαν έλαβαν μέρος οι ανδρικές ομάδες της Varna, της Βέροιας, των Κυκλώπων, του Svilengrand, της Οzel Dost και της Αλεξανδρούπολης, όπως επίσης και οι γυναικείες ομάδες της Ozel Dost και της Βέροιας, που έδωσαν μεταξύ τους τρεις φιλικούς αγώνες, με τη Βέροια να κερδίζει τους δύο και να κατακτά την πρώτη θέση.



Οι ομάδες χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των τριών ομάδων. Συγκεκριμένα, στον πρώτο όμιλο η Βέροια κατέκτησε την πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς, το Svilengrand τη δεύτερη με δύο και την τρίτη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης χωρίς βαθμό. Στο δεύτερο όμιλο πρώτη ήταν η Varna με τρεις βαθμούς, δεύτεροι οι Κύκλωπες με δύο και τρίτη η Ozel Dost με ένα βαθμό.


Στο μεγάλο τελικό η Varna κέρδισε με 14-12 την ομάδα της Βέροιας και κατέλαβε την πρώτη θέση. Δεύτερη ήταν η Βέροια, τρίτοι οι Κύκλωπες, τέταρτη η ομάδα του Svilengrand, πέμπτη η Ozel Dost και έκτη η ομάδα της Αλεξανδρούπολης.

Παράλληλα, το Σάββατο πραγματοποιήθηκε και το τουρνουά για τις κατηγορίες μίνι, παμπαίδων Α' και παγκορασίδων Α', με τη συμμετοχή των Κυκλώπων, του Αστέρα, της Δράμας '86, της Προσοτσάνης και του Πανσερραϊκού.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου