Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Φιέστα ανόδου με νίκες για Κομεσίδη και Χιντζίδη

Με τις αναμετρήσεις της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Football League.


Η Κέρκυρα του Στράτου Χιντζίδη και η ΑΕΛ του Δημήτρη Κομεσίδη συνδύασαν με νίκες τη φιέστα για την άνοδό τους στη Superleague και την τελευταία αγωνιστική θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή (συγκατοικούν στην κορυφή με 75 βαθμούς και η Κέρκυρα έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία).



Συγκεκριμένα, οι Φαίακες επικράτησαν με 2-0 του Κισσαμικού, με τον Χιντζίδη να αγωνίζεται σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ο Σταθάκης δεν έπαιξε για την ομάδα των Χανίων λόγω τραυματισμού.

Ο Κομεσίδης ήταν τιμωρημένος λόγω καρτών και δεν αγωνίστηκε στην άνετη νίκη της ΑΕΛ επί των Χανίων με 3-0.

Ο Κουρέλλας έπαιξε σ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης στην ήττα της Ζακύνθου από τον Παναιγιάλειο στο Αίγιο με 2-0 και πλέον οι νησιώτες βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση αναφορικά με την παραμονή τους στην κατηγορία, καθώς χρειάζονται ήττα του Πανελευσινιακού στο εντός έδρας παιχνίδι με την αδιάφορη βαθμολογικά Λαμία, προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Τέλος ο Τοπούζης ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα του Αγροτικού Αστέρα (έχει παραμείνει στην κατηγορία) και αντικαταστάθηκε στο 62' από τον Βελλίνη στην εκτός έδρας νίκη επί της Παναχαϊκής με 0-1.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου