Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Διακρίσεις του Ν.Ο.Α. στους Πανελλήνιους Αγώνες Πρόκρισης στις Εθνικές Ομάδες

Με τη συμμετοχή τριών προκριθέντων αθλητών του Ναυταθλητικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης ολοκληρώθηκαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Πρόκρισης στις Εθνικές Ομάδες Σκαφών Optimist και Laser 4.7, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν από τις 4 μέχρι τις 7 Μαΐου στον Ευβοϊκό κόλπο, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.


Η επιλογή των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Optimist, η οποία αποτελείται από δεκατρία μέλη, πραγματοποιήθηκε μεταξύ 120 αθλητών, που προκρίθηκαν από τα περιφερειακά πρωταθλήματα από ένα σύνολο πεντακοσίων αθλητών από όλη την Ελλάδα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ημέρες και δώδεκα ιστιοδρομίες ο Πολυχρόνης Γιαννακίδης κατέλαβε την 31η θέση γενικής, αφού προηγουμένως τη δεύτερη ημέρα κατάφερε να προκριθεί στον Χρυσό στόλο.

Η Εθνική Ομάδα Laser 4.7 αποτελείται από δεκαοχτώ μέλη, στα οποία συμπεριλαμβάνονται τα δέκα πρώτα αγόρια και τα οκτώ πρώτα κορίτσια των τελικών αποτελεσμάτων της Πανελλαδικής πρόκρισης, όπου συμμετείχαν οι 84 καλύτεροι αθλητές μετά την προηγούμενη πρόκρισή τους από τα περιφερειακά πρωταθλήματα, στα οποία συμμετείχαν συνολικά 235 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα. Μετά από τέσσερις αγωνιστικές ημέρες και δέκα ιστιοδρομίες ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου κατέλαβε την 15η θέση γενικής (και 14η στα αγόρια) και η Δήμητρα Παπαχρήστου την 55η θέση γενικής (και 14η στα κορίτσια). Ο Βαγγέλης Δολιανίτης τραυματίστηκε σε αγώνα προετοιμασίας και δε μπόρεσε να δώσει το ''παρών'' στον αγώνα της πρόκρισης.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου