Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ήττα για τον Πανιώνιο των Ουζουνίδη και Σιώπη από τον Παναθηναϊκό

Με τις αναμετρήσεις της πέμπτης και προτελευταίας αγωνιστικής συνεχίστηκε την Κυριακή η αγωνιστική δράση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Superleague.


O Πανιώνιος του Μαρίνου Ουζουνίδη και του Μανώλη Σιώπη (ξεκίνησε βασικός και αντικαταστάθηκε στο 82' από τον Βιγιάλμπα) γνώρισε την ήττα (τέταρτη συνεχόμενη) με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου και παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ με ένα βαθμό. 

Το νικητήριο γκολ για τους ''πράσινους'' σημείωσε ο Λέτο στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει την πρώτη θέση στην αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Στην άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να ολοκληρώνουν τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πέκχαρτ με δεύτερη κίτρινη στο 49' και του Τζαβέλλα με απευθείας κόκκινη στο 32'. Η ΑΕΚ έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης, ενώ ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην πρώτη θέση με έντεκα βαθμούς έχοντας το προβάδισμα για την κατάκτησή της.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι οφ έχουν ως εξής:
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-0
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 1-0 (77' Λέτο)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΟΚ 11 (7-2)
2. Παναθηναϊκός 10 (7-5)
3. ΑΕΚ 9 (5-6)
4. Πανιώνιος 1 (1-7)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (31/5, 20:15)
ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Πανιώνιος-ΑΕΚ

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου