Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Η παρουσία των Εβριτών στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής της Football League

Mε τις αναμετρήσεις της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στο πρωτάθλημα της Football League.


H AΕΛ του Δημήτρη Κομεσίδη (δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή αναμέτρηση) κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 τον Αχαρναϊκό και συνδύασε την επιστροφή της στη Superleague με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αφού την ίδια ώρα η Κέρκυρα του Στράτου Χιντζίδη (έπαιξε σ' όλο τον αγώνα), που επίσης ανέβηκε στη Superleague, ηττήθηκε με 3-1 από τον Αγροτικό Αστέρα του Θάνου Τοπούζη (πέρασε στον αγώνα στο 36' στη θέση του τραυματία Συμελίδη) στον Εύοσμο και κατέλαβε τη δεύτερη θέση.

Ο Κισσαμικός του Σταύρου Σταθάκη (δεν αγωνίστηκε λόγω τραυματισμού) γνώρισε την ήττα στην έδρα του με 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας. Η ομάδα της Κρήτης τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η Ζάκυνθος του Νίκου Κουρέλλα πήρε στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης, καθώς ο Εργοτέλης αποχώρησε από το πρωτάθλημα, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία, αφού ο Πανελευσινιακός απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στη Λαμία κόντρα στην τοπική ομάδα.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου