Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Δεύτεροι οι Beach Boys στο τουρνουά του Πριμόρσκο της Βουλγαρίας

Με τη δεύτερη θέση και πολύτιμους βαθμούς για την ειδική βαθμολογία του ΕΒΤ επέστρεψαν στην Ελλάδα οι Beach Boys, που συμμετείχαν στο διεθνές τουρνουά EBT Primorsko Beach Handball 2016, το οποίο διεξήχθη από την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή στο Πριμόρσκο της Βουλγαρίας.


Μετά από απολογισμό τριών νικών και μίας ήττας στα προκριματικά της διοργάνωσης, η ελληνική ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά και σήμερα αγωνίστηκε σε δύο αναμετρήσεις με δύο ισχυρές ομάδες της Σερβίας.

Συγκεκριμένα, στον ημιτελικό οι Beach Boys κέρδισαν στη διαδικασία των shoot out με 2-1 (21-20, 12-15, 6-3) την Precka Breaks πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Στον τελικό οι Beach Boys αντιμετώπισαν τους πρωταθλητές Σερβίας και μετά από αξιόλογη εμφάνιση γνώρισαν την ήττα με 2-0 (15-13, 21-20) με το δεύτερο σετ να κρίνεται στο χρυσό γκολ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Θεοδώρου και ο Άκης Χαραλαμπίδης συμπεριλήφθηκαν στην καλύτερη δεκάδα της διοργάνωσης.

Στην αποστολή των Beach Boys συμμετείχαν οι Κώστας Θεοδώρου, Άκης Χαραλαμπίδης, Βαγγέλης Αραμπατζής, Ιωάννης Κωστόπουλος, Χρήστος Ξενοπανάγος, Γιάννης Κοτσαμαρίκογλου και Βαγγέλης Πιστόλας.

Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους Βeach Boys είναι το τουρνουά της Βέροιας (16-19 Ιουνίου).

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου