Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Νίκη γοήτρου για την Α.Ε. Διδυμοτείχου επί της Δόξας Προσκυνητών

Με τις αναμετρήσεις της έκτης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής η αγωνιστική δράση στον πρώτο όμιλο των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική, όπου συμμετείχε η Α.Ε. Διδυμοτείχου.


Η Α.Ε. Διδυμοτείχου ολοκλήρωσε με νίκη τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στη διαδικασία των μπαράζ, καθώς πέτυχε νίκη γοήτρου στην έδρα της επί της Δόξας Προσκυνητών με 3-2. Ο Ηρακλής Καβάλας αποχαιρέτησε νικηφόρα τα μπαράζ επικρατώντας εντός έδρας με 3-0 του Ορφέα Ξάνθης, ο οποίος είχε εξασφαλίσει την άνοδο του στη Γ' Εθνική.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Διδυμοτείχου άνοιξε το σκορ στο δέκατο λεπτό της συνάντησης με τον Γιαννόπουλο με τον Βάσκο να ισοφαρίζει για τη Δόξα Προσκυνητών στο 35'. Ο Γιαννόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 43' έδωσε ξανά το προβάδισμα στην Α.Ε.Δ., με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Πέντε λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Ασπιώτης έκανε το 3-1 και στο 75' ο Βάσκος σημείωσε το δεύτερο γκολ του μειώνοντας στο τελικό 3-2.

Στην άλλη αναμέτρηση της αγωνιστικής ο Ηρακλής Καβάλας κέρδισε με 3-0 τον Ορφέα Ξάνθης χάρη σε γκολ των Βαλαβανόπουλου (8'), Άγγου (65') και Ντομί (80').

Η Δόξα Προσκυνητών και ο Ορφέας Ξάνθης κατέκτησαν τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου και ανέβηκαν στη Γ' Εθνική.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της τελευταίας αγωνιστικής έχουν ως εξής:
Α.Ε. Διδυμοτείχου-Δόξα Προσκυνητών 3-2 (10', 43' Γιαννόπουλος, 50' Ασπιώτης-35', 75' Βάσκος)
Ηρακλής Καβάλας-Ορφέας Ξάνθης 3-0 (8' Βαλαβανόπουλος, 65' Άγγος, 80' Ντομί)

Τελική βαθμολογία
1. Δόξα Προσκυνητών 9 (8-8)
2. Ορφέας Ξάνθης 9 (9-10)
3. Ηρακλής Καβάλας 8 (9-7)
4. Α.Ε. Διδυμοτείχου 8 (7-8)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου