Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Στον Ορέστη Ορεστιάδας ο Ηλίας Οτέμπερης

Tην πρώτη μεταγραφική του κίνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο ανακοίνωσε ο Ορέστης Ορεστιάδας προβαίνοντας στην απόκτηση του 21χρονου μέσου Ηλία Οτέμπερη.


Ο Οτέμπερης ξεκίνησε την καριέρα του στην Ασπίδα Θουρίου και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Έβρο Σουφλίου, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τη Δόξα Θεολόγου Πότου.

Η σχετική ανακοίνωση του Ορέστη Ορεστιάδας αναφέρει: <<Στην προσπάθειά του ο Ορέστης να ενισχυθεί αλλά και το δυνατόν να ενώσει τις ποδοσφαιρικές δυνάμεις του Βορείου Έβρου, εν όψει της νέας και γεμάτης από φιλοδοξία αγωνιστικής περιόδου προέβη στην πρώτη του μεταγραφική κίνηση. Απέκτησε τον, εκ Θουρίου καταγόμενο, έμπειρο μέσο Ηλία Οτέμπερη. Ο Ηλίας Οτέμπερης είναι αδερφός του τερματοφύλακα Παναγιώτη Οτέμπερη και έχει εμπειρίες εκτός τοπικών πρωταθλημάτων και Γ' Εθνικής κατηγορίας. Αναμένεται να ενισχύσει τον βασικό κορμό της ομάδας υπεροπλίζοντας το κέντρο της. Η οικογένεια του Ορέστη τον καλωσορίζει και του εύχεται πάνω απ' όλα υγεία ώστε να ανταποκριθεί στις νέες του υποχρεώσεις μέσα από τις προσωπικές του φιλοδοξίες>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου