Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Αποχωρεί από την ΑΕΛ ο Κομεσίδης

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΛ έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Κομεσίδης δεν περιλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα του Άγγελου Αναστασιάδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο και συνεπώς δε θα ανανεωθεί η συνεργασία των δύο πλευρών.


O Eβρίτης αμυντικός είχε πολύτιμη συμβολή την περσινή σεζόν στην άνοδο-επιστροφή των ''βυσσινί'' στη Superleague και αγωνίστηκε σε 27 αγώνες πρωταθλήματος.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει: <<Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής κ. Άγγελος Αναστασιάδης, αφού είδε όλους τους αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΛ που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση και έχοντας προσωπική άποψη για ορισμένους από τους ποδοσφαιριστές μας, ζήτησε από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ τα εξής: 1. Να μην ανανεωθούν τα συμβόλαια των Κομεσίδη, Μπανούση και Μπόγιοβιτς. 2. Να διαπραγματευτεί το Δ.Σ. της ΠΑΕ τη λύση των συμβολαίων με τους Πατσογιώργο, Νικολακάκη (έχει ήδη λύση το συμβόλαιό του), Βέρτζο, Ναγιάρ, Ουρτάδο, Πάτο και Κουτσιανικούλη. 3. Για όλους τους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους ζήτησε ο κ. Αναστασιάδης να λύσουν τα συμβόλαιά τους, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από όλους σχεδόν τους συλλόγους της FL αλλά και από ορισμένους της SL και έχουν ήδη ενημερωθεί από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ, πριν ανακοινωθεί επισήμως η απόφαση του κ. Αναστασιάδη, τόσο οι ίδιοι όσο και οι managers τους>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου