Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ο Τηλέμαχος Πανταζίδης στο διεθνή αγώνα κολύμβησης του Βερολίνου

Την Κυριακή θα αναχωρήσει για το Βερολίνο η τριμελής αποστολή του Νηρέα Ορεστιάδας, καθώς ο 12χρονος αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ Κότινος και του Νηρέα Ορεστιάδας, Τηλέμαχος Πανταζίδης, που θα συνοδεύεται από τον πατέρα του και τον προπονητή του, Ιωάννη Μιρμιγκίδη, θα λάβει μέρος στο διεθνή αγώνα κολύμβησης ατόμων με αναπηρία, που θα διεξαχθεί από τις 9 μέχρι τις 12 Ιουνίου.


Τρεις μήνες πριν από τους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο, εξακόσιοι περίπου αθλητές όλων των κατηγοριών από σαράντα δύο χώρες του κόσμου αναμένεται να δώσουν δυναμικό ''παρών'' σε μία άκρως εορταστική και αθλητική ατμόσφαιρα.

Η παγκόσμια ελίτ των αθλητών θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του SSE Schwimm- und Sprunghalle im Europa-Sportpark και αναμένεται να προσφέρει υψηλές επιδόσεις και δυνατές συγκινήσεις.

Αφορμή για τη συμμετοχή του Τηλέμαχου Πανταζίδη στη διοργάνωση αποτελεί το γεγονός ότι τη Δευτέρα θα αξιολογηθεί από την Παγκόσμια Παραολυμπιακή Επιτροπή Κολύμβησης για το βαθμό λειτουργικότητας του σ' όλα τα στυλ κολύμβησης και θα του αποδοθεί η ανάλογη ειδική κατηγορία.

Από την Πέμπτη έως και το Σάββατο θα αγωνιστεί στα 100μ., 200μ., 400μ. ελεύθερο και στα 50μ. και 100μ. πρόσθιο όντας μάλιστα ένας από τους πιο μικρούς αθλητές των αγώνων.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου