Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Tα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας του Βαλκανικού Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου

Με τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων δύο το πρωί και μία το απόγευμα, συνεχίστηκε το Σάββατο η αγωνιστική δράση στο Βαλκανικό Τουρνουά Γυναικείου Ποδοσφαίρου, το οποίο διεξάγεται στο Δημοτικό Στάδιο <<Φώτης Κοσμάς>> της Αλεξανδρούπολης και από τις οποίες προέκυψαν τα ζευγάρια του μεγάλου και του μικρού τελικού της διοργάνωσης.


Συγκεκριμένα, στους πρωινούς αγώνες η Μεικτή Θράκης γνώρισε την ήττα με 0-2 από την Ολύμπια Σόφιας, ενώ ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τη Ναβόμπι Ίασι από τη Ρουμανία. Στον απογευματινό αγώνα η Μεικτή Θράκης ηττήθηκε με 6-0 από τη Μάσινακ Νις της Σερβίας.



Πλέον στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 19:00, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τη Μάσινακ Νις, καθώς οι δύο ομάδες ισοβάθμησαν στην πρώτη θέση με τέσσερις βαθμούς. Στο μικρό τελικό, που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί, η Ολυμπία Σόφιας, που κατέλαβε την τρίτη θέση με τρεις βαθμούς θα παίξει με τη Ναβόμπι Ίασι, η οποία κατετάγη τέταρτη με δύο βαθμούς. Η Μεικτή Θράκης αντιμετώπισε δύο ισχυρούς αντιπάλους και δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο βαθμό στις δύο αναμετρήσεις της, με τις αθλήτριες των ομάδων της Θράκης να αποκομίζουν πολύτιμες αγωνιστικές παραστάσεις και εμπειρίες για το μέλλον.

Αναλυτικά, τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της διοργάνωσης έχουν ως εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΜΑΣΙΝΑΚ ΝΙΣ-ΝΑΒΟΜΠΙ ΙΑΣΙ 1-1
ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑΣ 5-0

ΣΑΒΒΑΤΟ
ΜΕΙΚΤΗ ΘΡΑΚΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑΣ 0-2
ΠΑΟΚ-ΝΑΒΟΜΠΙ ΙΑΣΙ 1-1
ΜΕΙΚΤΗ ΘΡΑΚΗΣ-ΜΑΣΙΝΑΚ ΝΙΣ 0-6

ΚΥΡΙΑΚΗ
11:00, MIKΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑΣ-ΝΑΒΟΜΠΙ ΙΑΣΙ
19:00, ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ: ΠΑΟΚ-ΜΑΣΙΝΑΚ ΝΙΣ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΜΑΣΙΝΑΚ ΝΙΣ 4 (7-1)
2. ΠΑΟΚ 4 (6-1)
3. ΟΛΥΜΠΙΑ ΣΟΦΙΑΣ 3 (2-5)
4. ΝΑΒΟΜΠΙ ΙΑΣΙ 2 (2-2)
5. ΜΕΙΚΤΗ ΘΡΑΚΗΣ 0 (0-8)

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου