Πέμπτη 23 Ιουνίου 2016

Δύο ανανεώσεις στην Α.Ε. Διδυμοτείχου

Η Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κουρδάκη και το Βασίλη Σκερλετίδη, οι οποίοι με την ποιότητα και τις αγωνιστικές τους παραστάσεις είχαν καθοριστική συμβολή στην περσινή πορεία της ομάδας.


Οι δύο ποδοσφαιριστές ήρθαν στην ομάδα του Διδυμοτείχου τον Ιανουάριο και συγκεκριμένα ο Κουρδάκης από τα Χανιά και ο Σκερλετίδης από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Οι σχετικές ανακοινώσεις της ομάδας του Διδυμοτείχου αναφέρουν: <<H διοίκηση πιστή στις υποσχέσεις της για πρωταγωνιστικό ρόλο και πρωταθλητισμό και τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την παραμονή του Παναγιώτη Κουρδάκη και για την αγωνιστική περίοδο 2016/17, ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός ακούγοντας την καρδιά του θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του και φέτος στην ομάδα μας στην προσπάθειά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και πάλι. 
Δεύτερη ανανέωση για την ομάδα μας και ο Βασίλης Σκερλετίδης παραμένει μαζί μας, με παρουσίες στην Football League o ποιοτικός μέσος και τη νέα σεζόν μαζί μας>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου