Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Ορεστιάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Ξεκίνησε την Πέμπτη η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Α.Ο. Ορεστιάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της η ομάδα της Ορεστιάδας.


Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Ορεστιάδας αναφέρει: 

<<O Aθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας πριν ολοκληρωθεί ο Ιούνιος βγάζει στην αγορά τις νέες κάρτες διαρκείας και με ανακοίνωσή του καλεί τους φίλους της ομάδος να συμπαρασταθούν και τη νέα χρονιά. Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας έπειτα από την καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, ξεκινά τη νέα του προσπάθεια στην κούρσα της Volleyleague 2016-2017. 


Για να πετύχει όμως και τους φετινούς της στόχους η ομάδα μας χρειάζεται εσάς τους φιλάθλους της στο πλευρό της, για να την ενθαρρύνετε με το χειροκρότημά σας. 

Θα είναι η ζεστή προσφορά του κάθε φιλάθλου προς την ομάδα που τον κάνει περήφανο για όλα αυτά που του προσφέρει. Ποιότητα, Ήθος και διαφήμιση του τόπου μας.

Ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας, ο προπονητής και οι παίκτες σας καλούν να κλείσετε από τώρα θέση στο γήπεδο <<Νίκος Σαμαράς>> με την αγορά καρτών διαρκείας και να στηρίξετε τη νέα αυτή προσπάθεια από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος όπως κάνατε τα προηγούμενα χρόνια που ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία.

Η ομάδα μας σας χρειάζεται όλους!!! Η διάθεση των νέων καρτών διαρκείας ξεκίνησε από την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6932326966-6976080699. Kάρτες διαρκείας 2016-2017 κλείστε θέση τώρα!!!>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου