Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Tρεις ανανεώσεις στην Α.Ε. Διδυμοτείχου

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κουρδάκη και το Βασίλη Σκερλετίδη, η Α.Ε. Διδυμοτείχου ανακοίνωσε την παραμονή τριών ακόμα ποδοσφαιριστών του βασικού της κορμού και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.


Ο λόγος για τον πρώτο σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, Χρήστο Γιαννόπουλο, τον έμπειρο μέσο Γιώργο Θεμελάτη και για τον αμυντικό Αλί Κοτζά.

Η σχετική ανακοίνωση της Α.Ε. Διδυμοτείχου αναφέρει: <<Οι δύο αρχηγοί πιστοί στο καθήκον τους για ακόμα μια χρονιά. Δεν χρειάζονται συστάσεις για τον επί τρεις συνεχόμενες χρονιές πρώτο σκόρερ του νομού Χρήστο Γιαννόπουλο για πάνω από μία δεκαετία παραμένει πιστός στην ομάδα της καρδιάς του και ανανεώνοντας και για τη νέα χρονιά δείχνει τον δρόμο σε όλους, από δίπλα του πάντα πιστός και ο Γιώργος Θεμελάκης που με την εμπειρία και την αδιαμφισβήτητη ποιότητά του μόνο να προσφέρει τα μέγιστα γίνεται, κοντά σ' αυτούς για ακόμα μια χρονιά ένα παιδί που από την πρώτη του στιγμή στην ομάδα με την ποδοσφαιρική του ποιότητα αλλά και την καρδιά του αγαπήθηκε όσοι λίγοι, ο λόγος για τον Αλί Κοτζά που και αυτός παραμένει στην ομάδα μας για ακόμα μια χρονιά.
Υγεία και εκπλήρωση στόχων και στους τρεις!
Συνεχίζουμε...>>.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου