Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Στη Φρανκφούρτη η Εθνική Ανδρών για το φάιναλ φορ του World League

H Eθνική Ανδρών βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη Φρανκφούρτη, όπου θα λάβει μέρος στο φάιναλ μέρος του τρίτου γκρουπ του World League διεκδικώντας την άνοδό της στο δεύτερο γκρουπ.


Ο Σωτήρης Δρίκος και ο Εβρίτης συνεργάτης του, Κώστας Δεληκώστας προχώρησαν σε μία αλλαγή στην αποστολή, συγκριτικά με τα τουρνουά της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης, καθώς ο Γιάννης Ρουμελιώτακης πήρε τη θέση του νεαρού κεντρικού Γιώργου Παπαλεξίου.

Στην αποστολή συμμετέχει κανονικά ο Δημήτρης Τζούριτς, ο οποίος ξεπέρασε την ίωση που τον είχε αφήσει εκτός αγώνων από το δεύτερο τουρνουά με τον 27χρονο διαγώνιο να δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα.

Αναλυτικά η δεκατετράδα της Εθνικής για το φάιναλ φορ έχει ως εξής: Τερζής, Στιβαχτής, Τζούριτς, Ασπιώτης, Φράγκος, Κουμεντάκης, Πρωτοψάλτης, Δαλακούρας, Ρουμελιωτάκης, Πετρέας, Ανδρεάδης, Σμαραγδής, Γκαράς και Ζήσης.

Το ελληνικό στοιχείο είναι έντονο στη Γερμανία και από νωρίς οι διεθνείς του Σωτήρη Δρίκου έγιναν αντικείμενο συζήτησης με ερωτήσεις για τη διοργάνωση, ενώ κάποιοι φωτογραφήθηκαν μαζί τους δίνοντας και τις σχετικές ευχές για καλή επιτυχία.

Στις 20:00 (ώρα Γερμανίας) η Εθνική ''πάτησε'' για πρώτη φορά γήπεδο στο ''Fraport Arena'', εκεί όπου την Παρασκευή θα αναμετρηθεί με την Σλοβενία (21:10, ώρα Ελλάδας), ενώ η οικοδέσποινα Γερμανία θα παίξει στον πρώτο ημιτελικό με την Κινεζική Ταϊπέι. Η προπόνηση της Ελλάδας ήταν χρονικά η τελευταία, ενώ νωρίτερα είχαν προπονηθεί οι υπόλοιπες τρεις συμμετέχουσες ομάδες (Γερμανία, Κινεζική Ταϊπέι και Σλοβενία).

Το γήπεδο σταδιακά θα ''φορέσει'' τα καλά του με τους ιθύνοντες να εργάζονται, ούτως ώστε να είναι έτοιμο να υποδεχτεί το μεγάλο γεγονός.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου