Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Aποκλείστηκε από την τελική φάση ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης συμμετείχε στον πέμπτο όμιλο της προκριματικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Γ' Εθνικής Ανδρών, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.


Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση της διοργάνωσης, στην οποία προκρίθηκαν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου, καθώς γνώρισε πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ωστόσο, οι αθλητές αποκόμισαν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες για το μέλλον, καθώς αντιμετώπισαν ισχυρούς αντιπάλους.

Συγκεκριμένα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Άρη, με αποτέλεσμα να ηττηθεί στα χαρτιά με 5-0, να μηδενιστεί από την αναμέτρηση και να του αφαιρεθεί ένας βαθμός, ενώ στη συνέχεια γνώρισε την ήττα από τον ΣΑΠΚ Νεάπολης με 11-4, από το Μακεδονικό με 15-6, από τον Κ.Ο. Ξάνθης με 19-8 και από τον ΠΑΣ Φοίβο με 15-5.

Στην τελική φάση της διοργάνωσης, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν από τις 29 μέχρι τις 31 Ιουλίου, προκρίθηκαν συνολικά δέκα ομάδες από τους πέντε ομίλους και συγκεκριμένα οι Άρης Κάμπου, Ροή, Επειός Ήλιδας, Άργης Καλαμάτας, ΝΟ Ιτέας, ΝΕ Λάρισας, ΟΦΘ, Δελφίνια Πτολεμαΐδας, Άρης και ΚΟ Ξάνθης. Θα σχηματιστούν δύο όμιλοι των πέντε ομάδων και οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα pool (ισχύει η ισοπαλία). Στους χιαστί αγώνες και τους αγώνες κατάταξης θα πρέπει να υπάρξει νικητής. Οι τέσσερις πρώτες ομάδες θα ανέβουν στη Β' Εθνική και η πρώτη θα ανακηρυχθεί πρωταθλήτρια της Γ' Εθνικής. Η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης θα γίνει την Τετάρτη στις 12:30 στα γραφεία της ΚΟΕ.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα των αγώνων στον όμιλο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έχουν ως εξής:
Άρης-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 5-0 α.α. (Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δεν προσήλθε στον αγώνα, μηδενίστηκε στην αναμέτρηση και του αφαιρέθηκε ένας βαθμός)
ΠΑΣ Φοίβος-ΣΑΠΚ Νεάπολης 6-9
Μακεδονικός-Κ.Ο. Ξάνθης 4-14
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΣΑΠΚ Νεάπολης 4-11
Κ.Ο. Ξάνθης-ΠΑΣ Φοίβος 14-1
Άρης-Μακεδονικός 16-1
ΣΑΠΚ Νεάπολης-Κ.Ο. Ξάνθης 4-14
Μακεδονικός-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 15-6
ΠΑΣ Φοίβος-Άρης 4-18
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Κ.Ο. Ξάνθης 8-19
Άρης-ΣΑΠΚ Νεάπολης 16-3
Μακεδονικός-ΠΑΣ Φοίβος 8-5
Κ.Ο. Ξάνθης-Άρης 8-8
ΣΑΠΚ Νεάπολης-Μακεδονικός 6-6
ΠΑΣ Φοίβος-Εθνικός Αλεξανδρούπολης 15-5

Τελική βαθμολογία
1. Άρης 13
2. Κ.Ο. Ξάνθης 13
--------------------------
3. ΣΑΠΚ Νεάπολης 7
4. Μακεδονικός 7
5. ΠΑΣ Φοίβος 3
6. Εθνικός Αλεξανδρούπολης -1*
*Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είχε ένα μηδενισμό και αφαίρεση ενός βαθμού.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου