Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Το αποχαιρετιστήριο πάρτι των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Αποχαιρετιστήριο πάρτι για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής περιόδου διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης δίνοντας την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών του να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα ανανεώνοντας παράλληλα το ραντεβού τους για το Σεπτέμβριο.


Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης αναφέρει:
<<Υπό το φως ενός εκπληκτικού καλοκαιρινού φεγγαριού, οι ακαδημίες του Εθνικού στο ποδόσφαιρο, διοργάνωσαν ένα καταπληκτικό ''αποχαιρετιστήριο πάρτυ'' για τους μικρούς του αθλητές και τους γονείς τους.
Από νωρίς το απόγευμα ο χώρος των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου ''Κώστας Χριστοφορίδης'' είχε κατακλυσθεί από δεκάδες νεαρούς αθλητές που απόλαυσαν ξέγνοιαστα το αγαπημένο τους άθλημα με τους γονείς τους να τους καμαρώνουν καθισμένοι στον διαμορφωμένο χώρο για το πάρτυ.
Οι άνθρωποι της διοίκησης των ακαδημιών, για μια ακόμη φορά, έδειξαν το μεράκι και την αγάπη για το άθλημα και τους αθλητές τους φροντίζοντας να τους διασκεδάσουν, να τους ψυχαγωγήσουν και φυσικά να τους παραθέσουν ένα υπέροχο δείπνο με μπάρμπεκιου και γλυκά, υπό τους ήχους Ελληνικής και ξένης μουσικής που επιμελήθηκε ο DJ Πάνος.
Όλοι οι άνθρωποι του Εθνικού ήταν εκεί, με επικεφαλής την νέα διοίκηση του ερασιτέχνη, και τον πρόεδρο κ. Μεσινέζη Αυγέρη να εύχεται στον νέο Πρόεδρο του ποδοσφαίρου κ. Παλακίδη Απόστολη ''καλή επιτυχία με υγεία'' στο νέο ξεκίνημα της Ομάδας.
Η χθεσινή άψογη από κάθε άποψη εκδήλωσε απέδειξε ότι στον αθλητισμό όταν υπάρχει Αγάπη και Μεράκι για το άθλημα γίνονται θαύματα!!
Καλό Καλοκαίρι και ραντεβού το Σεπτέμβρη για μια νέα χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους!!>>.


Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου