Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Στον ΠΑΟΚ ο Ανδρεάδης

Την απόκτηση του Εβρίτη κεντρικού Ανδρέα Ανδρεάδη ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο Ανδρεάδης μετά τους τρεις της Αθήνας (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ), θα έχει παίξει και στους τρεις της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή).


Ο Ανδρεάδης ξεκίνησε πέρυσι τη σεζόν στον Άρη και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για τον Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο έφτασε στους τελικούς της Volleyleague.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ''Δικεφάλου'' ανέφερε: <<Πρώτα από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ και τον προπονητή κ. Γιάννη Καλμαζίδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.
Όλες οι εγχώριες διοργανώσεις αποτελούν στόχο της ομάδας, καθώς επίσης και η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, αν και θα έχουμε δύσκολο έργο. Ο ΠΑΟΚ τα δύο τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και χαίρομαι ιδιαίτερα που φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας.
Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα, ειδικά στους μεγάλους αγώνες. Εμείς τους θέλουμε σε όλα τα παιχνίδια κοντά μας.
Εύχομαι Υγεία και να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας>>.

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης ξεκίνησε την καριέρα του στον Α.Ο. Τυχερού το 1995 και από το 1997 μέχρι το 2004 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Κατόπιν ''μετακόμισε'' στον Παναθηναϊκό, όπου αγωνίστηκε για πέντε χρόνια και πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα (2006), δύο Κύπελλα (2007-2008) και ένα Σούπερ Καπ (2006). Ακολούθησε η μεταγραφή στον Ολυμπιακό (2009-212), στον οποίο διετέλεσε και αρχηγός. Από την πρώτη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας για δεύτερη φορά στην καριέρα του. Με τους ''ερυθρόλευκους'' κατέκτησε συνολικά δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ. Μετά τον Ολυμπιακό αγωνίστηκε στον Ηρακλή, επέστρεψε στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ, πριν μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2015 στον Άρη. Από τα μέσα της περσινής σεζόν έπαιξε στο Φοίνικα Σύρου, με τον οποίο έφτασε μέχρι τους τελικούς του πρωταθλήματος, όπου αντιμετώπισε τη νέα του ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Από το 1999 αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Εθνικής Ελλάδας.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου