Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Τα αποτελέσματα του τουρνουά πινγκ πονγκ βετεράνων της Σαμοθράκης

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Σαμοθράκη το πρώτο πανελλήνιο φιλικό τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης βετεράνων, το οποίο διοργάνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, μαζί με τους Βετεράνους Αλεξανδρούπολης και το Δήμο Σαμοθράκης.


Δεκαοχτώ αθλητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, τη Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και άλλες περιοχές, έδωσαν το ''παρών'' και τίμησαν με τη συμμετοχή τους τη διοργάνωση, οι αγώνες της οποίας διεξήχθησαν στο γυμναστήριο του Λυκείου Σαμοθράκης.

Ο Νικόλαος Δούνης από την Αθήνα ήταν ο πρωταγωνιστής των αγώνων, καθώς κέρδισε το ατομικό και το διπλό με παρτενέρ τον Πέτρο Δαλάτση από την Αλεξανδρούπολη. Στο ατομικό τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Περικλής Σταματόπουλος από την Καβάλα και την τρίτη ο Φάνης Γιουρετζίδης από τη Δράμα. Στο διπλό δεύτεροι ήταν ο Περικλής Σταματόπουλος και ο Γιάννης Κιομουρτζής από την Αλεξανδρούπολη, ενώ στην τρίτη θέση οι Φάνης Γιουρετζίδης και Κωνσταντίνος Πετρίδης από την Καβάλα.

Τις απονομές έκανε ο έφορος της επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, Δημήτριος Κυραδενίδης, ο οποίος έδωσε και διπλώματα συμμετοχής σ' όλους τους αθλητές.

Το ''παρών'' έδωσαν ο Πρόεδρος Βετεράνων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, κ. Γεώργιος Καραμπεάζης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σαμοθράκης κ. Παππάς, ο οποίος ευχαρίστησε άπαντες για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε το τουρνουά να καθιερωθεί κάθε χρόνο.

Πέρα από το αγωνιστικό ενδιαφέρον, οι συμμετέχοντες ξεναγήθηκαν στο νησί της Σαμοθράκης. Το τουρνουά ολοκληρώθηκε με τις καλύτερες εντυπώσεις και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο τουρνουά, που θα διεξαχθεί στη Σαμοθράκη.

Συντάκτης: Λεωνίδας Κάλφας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου